Powered By Blogger

söndag 11 november 2012

Två bilder som lätt kan representera hela min dag

Jag fick för mig att jag ville baka något idag. Så jag började spana recept och då dök det plötsligt, men väldigt kvickt, upp två kriterier i min skalle. Snabbt och enkelt. För det var bara riktigt kluriga och långdragna recept jag sprang på. Och fortsatte springa på. Så! Det gick kass att hitta vad jag ville. Grymt kass. Tills…


… kaksuget istället blev tillgodosett med hjälp av köbekagor som kom hem med mr Make från Ica. Och de bilderna, och den storyn, kan lätt representera hela min dag. För jag har tagit den enkla och snabba vägen. Som i att bara städa lite lätt på ytan, som i att värma fiskgratäng istället för att svänga ihop middag efter råvaruingredienser, enkelvovvenada i närtrakterna istället för den tänkta utflyktsrundan i långformat på bortamarker. Som i att bara tvätta stora saker som går fortare att hänga… Ja ni fattar säkert konceptet. Slappt och slött som fan!

Och jag fortsätter på den upptrampade linjen, för den är najs och strax är det Beck på tv så ingen anledning att börja stressa igång med annat. Imorgon däremot, då har jag en hel del uppskjutet att ta tag i. Galet megamycket… men imorgon är en annan dag. Ses då om ni känner för det. Peace out för idag! Kram!

2 kommentarer:

  1. Sådana dagar behövs ju också. Mer än vad vi tror i detta stressade samhälle. Inte minst i den stressade ständigt "jagade" arbetslösas liv. Jag vet exakt!!! Utanförskap är det mest människoknäckande som finns!!! Och alla fördomar på det!
    Ylva - i samma sits som dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det megaknäckande. Och superstressande! Jag har till och med börjat få tillbaka en del symtom från när jag var "ingången i väggen". Och så tycker de som har jobb att man är en slö jävel som inte orkar skaffa sig ett jobb... Så skönt att höra fler som tycker som jag även om det såklart är skittrist att du befinner dig i samma sits. Hopas och håller tummarna att det löser sig för oss båda SNART! Kram!

      Radera