Powered By Blogger

onsdag 21 november 2012

Glad & elak - om att tacka för två awarder

Jag är så in i helsefyr supermegaglad! För två bloggawarder som jag fått. En av den fina och varma människan Chatarina som jag har följt ett bra tag och en av vackra Vivvi som är en underbar tjej och dessutom en stilguru av rang och som jag också har ”nätstalkat” länge.
Jag hade verkligen tänkt ta dem till mig och föra dem vidare. Awarderna alltså. Så jag började försöka svara på frågorna som hängde med dem. Men! Jag kan bara inte fokusera. Så jag måste tyvärr vara så elak och stentrist att jag står över… 
Anledningen till det är att mitt liv befinner sig mitt i värsta galenturbulensen just nu. Med extrema och blixtsnabba turer mellan sprudlande hopp, vanmäktig förtvivlan och allt däremellan. 
Tid och framförallt all min energi går därför dit. Ni kanske redan har fattat att det till stor del kretsar kring min jobbsituation. Den obefintliga, som jag just nu 1000 procentsatsar på att få en ändring av, innan jag tvingas stämpla in på hispan…
Därför betyder de här båda awarderna så otroligt mycket mer än ni kanske anar och tror. Så Chatarina och Vivvi, från botten av mitt hjärta, den här är till er båda: 


Och även till alla er andra som ofattbart nog står ut med mig… Kärlek & Respekt!

13 kommentarer:

  1. Ja det här med jobbsituationer kan dränera en totalt.....jag har tagit time-out och så får vi se vad som sker framöver.
    Styrkeram Titti

    SvaraRadera
  2. Det är faktist inte speciellt jobbigt att stå ut med dig:) Förstår att jobblösheten tär på dig.....Kram

    SvaraRadera
  3. Vet du, det gör inte ett dugg att du inte för vidare! Min tanke med awarden var att du är sååå himla värd en. Förstår att du har det helvetiskt tufft och jag önskar jag kunde göra något mer än en liten fjuttig award för du är en toppenfin tjej som är värd allt gott.
    Jag håller alla tummar jag har för att det löser sig på jobbfronten för dig pronto.

    All kärlek och kramar till dig fina
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Att stå ut med dig är världens lättaste!

    Måtte någon vakna snart och anställa världens bästa Josanne

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Fengxumamma säger det helt perfekt, mer behöver inte sägas min vän!! Klem och jag pinglar i morgon :)

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Du är värd varenda litet award och jag hoppas att allt löser sig snarast för dig, vem skulle inte vilja ha dig egentligen?
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  7. TUSEN TACK! Ni gör mig så rörd och glad att jag sitter här och bölar... Tack för att ni finns!!! Kram!

    SvaraRadera
  8. Stort Grattis till awarden! Så väl värd dom! Synd at arbetsgivare är så tröga och inte fattar att dom ska anställa dig. Jag ska skicka en "pepplåt" till dig som du ksn rocks loss till. Det fåt bli imorgon för min hjärna skriker sömn...
    stor KRAM

    SvaraRadera
  9. Enjoy the awards bestowed upon you, they show how much you are appreciated. Though I understand that the job situation gets you down. Understand that you have so much to offer.
    Kramar,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  10. ..du är bäst i bloggvärlden..på hela nätet faktiskt..fattar inte folk därute eller..Snälla Josanne ta dina awarder från bloggvänner..TROTS att allt i "den andra" världen inte är som du vill eller jag vill eller någon nära dig. DU har skapat en egen värld - för oss följare av just DIG som person och individ och kolla dina besökare var dag och vecka! DEN uppmärksamheten är det få yrkesverksamma som har! Jag är utan jobb idag, studerar, sökt, sökt, sökt..och jag har inte ens klarat av att skaffa mig en blogg för att få ge och ta..Det har du gjort - du ger så oerhört mycket till så många människor som läser hos dig för att utarma sin egen trista vardag - DU ÄR glamor! Fatta vännen - Du är glamor som vågar vara just dig!!! Fortsätt med det finaste dig - var dig!//Kramen

    SvaraRadera
  11. Grattis till awarder!

    Läste om din mage, själv har jag både IBS o magkatarr. Oftast inte samtidigt men i perioder. Dessa magonda hör ju oftast ihop med stress och hur man mår, kanske reflekterar din situation med jobbsökeri för tillfället. Det kan ju ta "död" på nästan vem som helst rent psykiskt.

    Det är ju som doktorn säger att alla blir hjälpt av olika saker. Mitt bästa tips är att försöka äta regelbundet och med det menar jag att du äter på ungefär samma tider varje dag. Tror inte det är så viktigt när du äter bara kroppen är van vid samma tider dag efter dag, så fungerar jag i alla fall. Sen om man försöker stressa av och äta vid samma tider så spelar det inte så stor roll för mig i alla fall vad jag äter.

    Både min ibs och magkatarr mår bäst av den här regelbundenhet när det gäller mat.

    Hoppas det ordnar sig, det är drygt att gå omkring med en mage som inte funkar ordentligt men som sagt, allt hör ihop.

    Gör ditt bästa för att få ett jobb men deppa inte ihop så länge du inte har ett jobb, försök att se möjligheterna också. Du disponerar din dag fritt, har möjlighet att umgås mer med gubbe, djur och vänner. Du måste ju leva och må bra även om du är ofrivillt arbetslös, hoppas du förstår hur jag menar.

    Stora kramen från någon som tycker det är myyyycket lättare att ge andra råd! ;-)

    SvaraRadera
  12. Stort grattis till awarden! Du förtjäner dem mer än de flesta! Hoppas snart någon arbetsgivare tar till vettet, de fattar inte vad de går miste om.
    Kram

    SvaraRadera
  13. Åhhh GOASTE Josanne....vet du....du är verkligen värd BÅDE awards OCH ett jobb=))))
    DU ÄR den coolaste, goaste, snällaste, finaste,vackraste, starkaste tjej/brud/fru/matte som jag vet<3<3<3<3

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera