Powered By Blogger

måndag 5 november 2012

Dagens - som lyckades besinna sig

Haha… vilken surslyna som skrev förra inlägget… Pinsamt. Men jag hade ju hunnit bygga upp en så allvarlig nervositet vid det laget att jag inte riktigt kunde ansvara för mina känslor och handlingar… :o) Och så dyker plötsligt exmaken mr Psykolog upp mitt i allt, han råkar jobba just där, och det var då jag fick flykttankarna till på köpet… Liksom! Men jag lyckades besinna mig och blev insläppt till läkaren. Som var riktigt bra. Som lyssnade, kom med konkreta förklaringar på saker, klämde och som gav mig den här lappen…


… som berättigade till en hel massa blodprover, som också blev tagna. Svar får jag om lite drygt två veckor, då ett återbesök är inbokat och sedan får vi se hur domen lyder. Känns riktigt bra att jag tog tag i mageländet. Äntligen liksom… 
Gav mig även på att dokumentera dagens stass där på vårdcentralen men eftersom jag inte hade koftan på mig då och inte fick med rubbet från topp till tå så fick det bli en hemmabild också. Så här kommer den dubbletten:


Blus – Odd Molly Truelove blouse, dark indigo, kofta – Odd Molly Pointers short cardigan, black, jeans – Please, pjyx – Jeffrey Campbell Brit 2, bälte – Cowboybelts, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey, döskallehalsband – Rock by Sweden. 

Nu ska jag försöka Traderaninja, och laga mat och ta tag i ännu ett lass med tvätt, med andra ord liva upp denna gråregniga måndagen lite grand… Ting!

12 kommentarer:

  1. Bra gjort att ta tag i magen!
    Av de proverna får man ju ut en hel del.

    Traderaninja aha... (själv försöker jag också det fast det är knappast samma)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och tryckte iväg innan jag hann skriva att jag definitivt åt min sista godispåse i natt. Fy fasiken vad jag mådde sen!

      Radera
    2. Cykelmannen? Bra att de tog tag i det nu och att hon den där suringen i förra inlägget kunde dra sig tillbaka ;)

      Radera
    3. Helen: Ja det blev en hel del prover, känner ju igen en massa av dem, sedan min tid inom vården men har dumt nog glömt vad det är de festa ger svar på...
      Och ja godis är skit. Tyvärr glömmer jag det efter 5 minuter igen... :o( Kram!

      Flipfloppan: japp cykelmannen. Överallt känns det som ;o) Ja suringen insåg sitt misstag och drog. Skönt. Kram!

      Radera
  2. Bra att du verkar få vettig hjälp! Jag hade ganska roligt åt surslynans mess :D
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja du hamnade ju mitt i skottlinjen där... sorry för det. :o) Kram!

      Radera
  3. Bra! Hoppas proverna ger nåt svar! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kluvet det där. Samtidigt som jag vill att alla prover ska visa bra så vill jag ju ändå få rätsida på det här nu och det får jag ju inte om de visar bra. Typ... Kram!

      Radera
  4. Bra att du stannade kvar. Hoppas du får ordning på mageländet nu..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! ja jag är rejält trött på det så jag hoppas äntligen få veta vad det är. Kram!

      Radera
  5. Haha! Jag trodde först det var en tipskupong som du hade fått! Tänkte att det var en märklig doktor du besökt. Men himla bra att du gick iväg (och stannade) och kollade upp det!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... tipskupong... säger hon som är inom vården... du är förjävla skön! :o) Kram!

      Radera