Powered By Blogger

tisdag 13 november 2012

Veckans I-landsilska - varning för tråkinlägg

Vaknar och är fortfarande förbannad. Fortfarande för det slog till med liv och lust vid midnatt. Då jag tvångs-håller mig vaken vid tv'n när det i inledningen av det en timmes långa programmet Jenny Strömstedt utannonseras att det ska bli smärtinstallation med denne söte man:


Fakiren Orthae. Som är grym på smärtkonster. Och hans showuppsvidade uppenbarelse ger en föraning att det kommer att bli något riktigt grymt.
Men tiden går och han sitter stilla och fint på en kant medan programledare med flera attackerar Stig Larsson för att få honom att erkänna att han typ är en lusig kvinnomisshandlare. Det med samma frågor om och om igen. Med stigande bitterfittighet och utan vidare vett och substans. Om och om igen... Gaggighet på riktigt hög nivå...
När två minuter återstår av programtiden, då tillåts fakiren utrymme. Samtidigt som herr Stig läser ur sin bok börjar Maja Ivarsson att häfta fast papper med en häftpistol på fakirens bringa. 4-5 stycken sådär. Och det var smärtinstallationen, punkt. Han framstår som en idiot, för det där är under sandlådenivå för vilka fascinerande saker han faktiskt kan ta sig för.
Och samtidigt ett allt vanligare tvfenomen, tycker jag, det där programledare kör egorace, fullständigt skiter i sina gäster, eller försöker platta dem fullständigt och dessutom är galet illa pålästa. Malou är drottningen på tronen och har varit länge men min känsla är att alltfler hakar på. Nä jag är inte ute efter mjäk-tv men det börjar bli löjligt. Och jag ville se fakir, på riktigt!... Jag varnade redan i rubriken, I-landsilska och tråkinlägg. Fast här tar det slut... Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

12 kommentarer:

  1. Jag håller med! Jag såg också programmet och tyckte de var otroligt feministfittiga på ett riktigt dåligt sätt! Fakiren försvann helt och då skröts det ändå om honom i början. Riktigt dåligt program! Jag kommer aldrig att se det igen! K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä det ska riktigt mycket till om jag ska se det igen också. Gillar inte riktigt den där programledaren heller. Kram!

      Radera
  2. Såg det inte och avsnittet fanns inte i programbiblioteket än. Ska kolla när det dyker upp. Men det låter ju onekligen lite klent! Är ju inte så förtjust i den där Jenny, har väl inte kollat på det programmet därför......Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klent är bara förnamnet, skitprogram rent ut sagt... nu blev jag förbannad igen haha... Nä jag gillar inte henne så bra jag heller, framstår som dryg och dumstroppig liksom. Kram!

      Radera
  3. Kan bara inte förstå varför du ville titta på ditt EX??????

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måste man hata sina ex?
      Mina är inte så ofta på TV men hade de varit hade det varit kul att se att de lever och har det bra.

      Radera
    2. Anonym: vad har det med saken att göra? Jag ville se fakiren. Och ganska löjeväckande och kanske lite fascinerande, och skrämmande också att du har koll på vad jag gjorde för en hel massa år sedan...

      Helen: :o) Kram!

      Radera
  4. Anonym/ Utveckla det gärna. Varför skulle man INTE vilja se sitt ex på tv? Är genuint nyfiken.......

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har ju blivit anklagad för att vara jävligt kändiskåt, såklart av en anonym då också, så det kan ju kanske handla om stalking att jag ville se honom... Kram!

      Radera
  5. Ja sånt känns ju lite snopet. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var kommer alla dårar ifrån undrar jag... Menar såklart INTE dig då utan de som tydligen tycker så mycket om både dig och mig att de har stenkoll på oss... Stackars puckon! Kram!

      Radera
  6. Ja du, "anonym" jag ville också se honom göra sin grej... Han är skitgrym på det!! Vad fan har det med saken att göra att min fru och han hade nåt ihop för ett decennie sen?? Och vad fan vet du om saken? Oavsett, vem fan bryr sig om sådant? Det vesäntliga var att det var ett skitprogram och han fick inte visa upp något av vad han kan... Så sjukt tråkigt!!! Ännu ett program jag aldrig mer tittar på!! Fuck that shit!!!

    SvaraRadera