Powered By Blogger

lördag 24 november 2012

Dagens – som visst råkade fira lite i förväg igår


Stickad tröja – Odd Molly Patchwork jumper, vintage white, jeans med nitar lite här och var – Please, jeans som visst råkade få följa med mig hem från Kabaré i Höganäs igår. I ett litet utfall av att ta ut i förskott. När det bara var till runt 30 procent klart med den redan så uttjatade utbildningen, den jag ska börja på måndag. Men ibland måste man få chansa…
Och att ta ut segern i förskott, att fira för tidigt kan ju dra med sig bra saker, som att jag har ett par grymcoola jeans att dra på mig. Och att jag hade haft det oavsett hur utgången blivit… Ganska smart! Om jag får säga det själv… Ting!

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Haha, underbar tantlogik det där. Jag tycker förresten om din frisyr och själv så tänker jag försöka få till en tid för lite klipp hos Linda innan jul.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Den ER så lækker den Patchwork Jumper, den fedeste sweaters ever :-) Top fed med jeans til :-)) Ved du godt du er nomineret til en Blog Award (kig ind forbi mig), så kan du se hvad du skal gøre...! Fortsat Go weekend :o)
    Kram Tina

    SvaraRadera
  3. Hej
    Vad snyggt brallorna sitter. Är de lika stora i stl som treknapps please?
    Trevlig kväll
    Louise

    SvaraRadera
  4. Vet du vad? Drottning Kristina sa som så att man ska alltid ta ut glädje i förskott för annars kanske det inte blir nån.
    Nu har ju inte jag uppfattat henne som nån muntergök, men väl så sant ändå. =)

    SvaraRadera