Powered By Blogger

onsdag 7 november 2012

Dagens – som fick lära sig en läxa

Det blir en hemmahasarstass idag. Då den mest har tjänstgjort som en sådan.


Blus – Odd Molly Riseabove solid blouse, vintage rose, jeans – Please (vad annars liksom…) och bälte från Cowboybelts.

Fast just nu ingår även en munktröja och en stor tjock sjal i outfiten. Vilket är biverkningen av en läxa jag nyss fick lära mig, den att glass funkar bäst, och troligen enbart, på sommaren. För i min frysrotarjakt efter något mataktigt att svänga ihop till kvällsvard så kom jag plötsligt i närkontakt med ett paket gräddglass. Vanilj med jordgubbssylt. Attans vad gott tänkte jag och var därför såklart tvungen att börja peta i mig av den. 
Vips så var paketet slut. Och det var då skakningarna slog till. Och extremkylan inifrån. Som om såväl min själ som mitt skelett sitter fastsurrade inne i ett frysrum. Liksom… Det är väl bara att säga skyll dig själv pucko… ;o) Fast kanske att riktigt hett te kan bringa min kropp i lagom temperaturbalans igen… Jag tänker i alla fall testa med det nu. See you! Kram!

4 kommentarer:

  1. Haha... Ja, så kan det gå med glass! Fast jag brukar fixa glass även vintertid bara det inte är isglass för det går inte. Men mmm gräddglass ja... Kram

    SvaraRadera
  2. Glass är farligt gott, och nu blev jag påmind om ett halv paket rocky road i frysen. :)
    Inga tomtar än så länge men det kliar lite i öronen.....
    kram!

    SvaraRadera
  3. Hahaha ja glass hör hemma i värme - jag fryser också som en tok om jag äter det på vintern :) Du är skitsnygg i den blusen!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hoppas tedrickandet värmde upp dig! Hemskt när kylan går ända in i benmärgen, ryser vid tanken..absolut en otäck känsla. Fin i blusen på dig!
    Kram

    SvaraRadera