Powered By Blogger

fredag 23 november 2012

Dagens - som blev igenkänd för megapinsamt beteende


Hmmm... hon sa promenad längs havet men står uppenbarligen och flashar sin dagens stass i ett provrum... tänker ni kanske nu. Men! Såklart var jag tvungen att inleda utflykten till Höganäs idag med att avlägga visit i min favoritbutik där. Kabare, de som även har webshopen stil1.se. Och prata en massa med supersöta tjejen som jobbar där, och som kände igen och kom ihåg mig och Flipfloppan från när vi var där i somras. Inte speciellt konstigt då vi bland annat kröp runt på golvet och luktade på exakt vartenda doftljus i affären... Ytterst megapinsamt = svårförträngt beteende med andra ord :-) 
Så för att verka i alla fall lite normal den här gången var jag tvungen att prova lite jeans. (Ganska bra bortförklaring där om jag får säga det själv...) Glömde dock helt av att provplåta, men vi kan väl säga som såhär att dessa...


... Pleasejeans med nitar inte var ett dugg fula. Alls! Sedan blev det den där tankeutdrivande havspromenaden. Som i allra högsta grad fungerade. Lite för bra då hela hjärnan höll på att blåsa ut den också. Men den historien drar jag lite senare. För nu vankas vovvenad. Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Och nu när jag kan kommentera igen så bara måste jag ju....

    http://thedaringheart.blogspot.se/2012/11/en-helt-osannolik-karlek.html

    SvaraRadera
  2. Supersnygga jeans på dig! Vad fin du är i håret! Kram Nilla

    SvaraRadera
  3. Åh min "vill ha" tröja...ska prova först så att jag inte ser ut som en flodhäst i den, vill ju vara lite snygg va ;-)
    Jeansen är ju sååå snygga oxå, lägger väl till dessa på "vill ha listan" :-)
    Kram på dig snygging!

    SvaraRadera
  4. snygga jeans OCH vad snygg du aer i haret! kram:)

    SvaraRadera