Powered By Blogger

tisdag 6 november 2012

Dagens – som ledde till att jag måste kasta ut ett litet tips

Kommer ni ihåg att jag shopsade leggings häromdan? Och att jag blev frustrerad för det fanns åt helsefyr för många att välja på så jag bara ryckte ett par i högen? Så var det i alla fall. Och idag invigde jag dem. Och satan i gatan vilka helt lovely grejer att ha på benen. Megamjuka, varma, välsittande som få. Så pass många plus med dem att jag helt enkelt måste kasta ut dem som ett tips. Dessa:


Bilden är egentligen endast tagen för att jag själv ska komma ihåg vilken sort de är, därav det slarvtagna utseendet men om man skiter i det så säger jag bara leggings med fleecefoder. Det är grejer det. Dessa från Åhlens. Går lös på det överkomliga priset 99:-. Så vet ni det... Vill ni se dem på (en tant med rätt så fula ben visserligen…) så följer en dubbel i dagens stass här och nu:


Vit t-shirttunika med tryck – Maison Scotch, vit underklänning – Spira, kofta – Odd Molly Timeout wrap cardigan, dark blossom, jacka – Odd Molly parker coat, dark grey (som jag har bestämt att den heter), sjal – Odd Molly Cascais scarf, multi, halsband med peacemärken och blandat skröfs – Uno de 50, svarta leggingsen från Åhens som ni redan vet och svarta pjux – Jeffrey Campbell Brit 2. 

Och med detta sagt och flashat så återstår bara att säga gonatt & tack för dag!

7 kommentarer:

  1. Tack för tipset. Älskar fodrade leggings!

    SvaraRadera
  2. Det är inget fel på dina ben. Så det så! ;) Kramis

    SvaraRadera
  3. Aha då får jag kanske gå inom där idag då.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och det måste jag ju ändå kom jag på: Renj....n =)

      Radera
  4. Tusen tack för ett bra tips!! Sådana MÅSTE inhandlas till mig nästa vecka när vi skall över bron.
    Låter som dom är väldigt sköna!
    Vad dina ben beträffar, tror du måste vara blind varje gång du ser dig i spegeln!! Dumheter att påstå det skulle vara något fel... Snygg o skön dagens du har idag! (Igår)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Tack för tipset! Blir en tur till Åhlens idag :) Kram

    SvaraRadera
  6. Visst är dom bra! Hade såna förra året..... Kram

    SvaraRadera