Powered By Blogger

måndag 26 november 2012

Dagens – som frågar er om ni har något bra system


Stickad tröja – Odd Molly och föregångaren till SS12 Jacquard jumper, mid grey, svart linne under – Odd Molly Rib jersey tank, almost black, jeans – Please Fancy, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2, bälte, Cowboybelt, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey.

Helt galet. En garderob så överdrivet sprängfull med kläder att det är ett under att väggarna fortfarande håller ihop i den, och ändå panik i morse över vad jag skulle ta på mig. Dag 1 där jag måste tänka efter liiite mer än till den vanliga slappoutfiten och redan det problemet… Så nu blir det till att försöka få ordning på stassarna. 
För jag tror att mitt så kallad klädproblem (det kraftigt I-landsstämplade…) i stort och mycket handlar om det oöverskådliga kaoset som råder där idag. Med för stora plagg i förgrunden och de som faktiskt passar lite här och var men inte i de första blickfången. Liksom. 
Så därför har jag stått och tokstirrat rakt in i klädsamlingen ett bra tag nu. Dock utan att veta var jag ska börja. Hur jag ska gå till väga för att snabbt och smidigt kunna rycka ihop ett kit på nolltid i fortsättningen. Ska jag kanske hänga efter färg, eller kanske efter vad det är för typ av plagg?... Det står helt still i skallen inför detta livsviktiga görande… 
Så! Därför frågar jag er… Har ni något smart system på era kläder? Och hur ser det i så fall ut?... Kram från frågedrygaste tanten i landet!

13 kommentarer:

  1. Jag tar i princip alltid fram de kläder jag ska ha nästa dag på kvällen innan. Jag har inte tid för att står och vela på morgonen så tycker det blir lugnast så. ;) Det var mitt tips det! Kramis

    SvaraRadera
  2. Jag har mina i färgordning(eller hade) för just nu är det en salig röra igen. Tycker det är lättast att välja då :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Tänk jag lider av samma problem. Skulle också gärna önska ett universalmedel mot detta. Har aldrig nåt att ha på mig, trots att även mina väggar bågnar :) Kram A

    SvaraRadera
  4. Tänka kvällen innan är världens bästa system.
    Sen får man panikanspassa om det skulle bli snöstorm eller nåt.

    SvaraRadera
  5. Försöker tänka till på kvällen, men kan inte påstås att jag alltid lyckas. Och så ångrar jag mig ofta dessutom! I garderoben hänger de efter plaggtyp. odd molly för sig och så uppdelade på klänningar, linnen, kortärmat, långärmat, stickade tröjor osv.
    Kram Nena

    SvaraRadera
  6. Just nu är det kaos varje morgon! Jag står säkert en kvart varje morgon och funderar och sliter på och av mig plagg... Så jag tar med tacksamt emot tips :-)
    kram!

    SvaraRadera
  7. System har jag inget. Oorganiserat kaos däremot;) Kram

    SvaraRadera
  8. Kontrollfreaket på Hornsgatan sorterar sina plagg efter typ och sedan på färg inom typen. Behöver jag hjälp tro??????
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Jag sorterat mina efter plaggtyp, färger är jag inte så noga med:)
    kram

    SvaraRadera
  10. Bur-garderoben är inte precis massiv, men efter plaggtyp helt klart! Klem

    SvaraRadera
  11. Svår nöt att knäcka. Jag har också oorganiserat kaos..
    Kram

    SvaraRadera
  12. Herligt at læse dine svar :o)
    Åhh ja en jordomrejse, det må da være drømmen :-)
    Hehe organiseret kaos, der er vel lidt autist i os alle :-)
    God dag kram Tina

    SvaraRadera
  13. Ups den skulle ha´ været under din blog award, Sorry :)

    SvaraRadera