Powered By Blogger

fredag 16 november 2012

Jag har fått tag på föregångaren

Jag såg den på Tradera, fastnade för den och kastade in den på minneslistan. Några dagar senare släppte Odd Molly produktbilderna på deras nästkommande leverans, SS1. Och där var den igen, fast i nytappning. Mitt intresse växte sig ännu större. Så jag ninjade auktionen. Och nu är den här. Föregångaren…


… till Jacquard jumper som ser ut så här när den återuppstår nu till våren:


Här i mid grey, vilket jag är ganska säker på är färgen på min också. Så pretty much samma, snudd på färgen nertill, vid ärmsluten och knytet baktill (som ju då inte syns här). Och så spretar min lite mer över bysten. Kan vara för att jag har min i storlek 0. Skulle kanske haft en 1:a men det är bara för just spretet i så fall, för övrigt sitter den inte det minsta för trångt. Nu vet ju jag inte hur den kommer att te sig sizewise i nytappningen och det är inte därför jag visar den här heller, utan mest för att flasha den live för er som kanske är intresserade av den. Själv är jag mest intresserad av mat just nu så över till spisen... Tjing!

10 kommentarer:

  1. Fast det ska ju "spreta" lite där! Annars ser man ju helt plattbystad ut, det är ju inte snyggt... Så bra val! Snyggt med det röda också!

    SvaraRadera
  2. Wauw den ser super lækker ud :-)
    Hilsen Tina

    SvaraRadera
  3. Snyggt! Tycker den är lite vassare med den vita kanten nedtill som du har på din.

    Trevlig helg!

    kram

    SvaraRadera
  4. Grattis till superfynd och miljoner tack för ditt sällskap under nålpinan! Nu full av pasta och rödvin och så nöjd så nöjd :) ses i morgon!
    KRAM och en till konstnären också!

    SvaraRadera
  5. Skit i spret; det hör till. =)
    Coolare med den röda/orange kanten tycker jag.

    SvaraRadera
  6. Åh, som jag vill ha tag i en! Vann ju en på T för länge sen nu, men plötsligt påstod säljaren att den blivit förstörd i brand men sålde den på Blocket. Dessutom bodde jag i närheten och visste att det inte alls brunnit. Har inte sett någon i min storlek sedan dess. Den är jättefin!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Inte så säker en etta blir bättre på dig.. Hade den också i min vanliga 2:à men jag upplevde den för kort (som vanligt..) o köpte sedan en 3:à istället, då blev den 'bara kort o bred' istället.
    Tycker den ser fin ut på dig! Grattis till köpet!
    Kram

    SvaraRadera