Powered By Blogger

måndag 19 november 2012

Dagens – som lovar att ni är de första som får veta

Vad har jag då att berätta om mötet på losercentralen idag… Jo vi kan väl säga som så här att verklighetsförankring inte riktigt är ett ord som jag tycker gör sig i alla fall. Däremot är det helt enormt vilken genomvissen och ruggigt negativ inställning vissa människor har. Skrämmande… Men jag hade bestämt mig för att köra på motsatt linje själv, att fokusera positivt, blunda för resten. 
Svårt men klart genomförbart. Så två aktuella och bra tips lyckades jag nosa till mig i alla fall… Tyvärr sådana som kräver andras inblandning och därför kan jag inte ta tag i att försöka omsätta dem till verklighet på studs. Typ… Och fett tyvärr för jag vill inget hellre än att ändra på saker och det NU… Ja, jag är kryptisk men jag lovar att den dagen jag kan ändra min status från arbetslös till arbetare eller student då är ni de första som kommer att få veta. Okej? ;o) 
Vad jag däremot inte låser fast till min privata agenda är ytan, som i dagens stass till exempel. Så därför kommer den aktuella här: 


Stickad kofta – Hunky Dory Skull knitted japan, jeans – Please och eftersom jag har fått en fråga vilken storlek jag har i dessa jeans så svarar jag på det här och nu: storlek XXS, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey, bälte – Cowboybelts, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2. Tjing för nu!

3 kommentarer:

  1. Lycka till! Ska hålla tummar och tår! Superfin stass :) Kramar

    SvaraRadera
  2. Rätt inställning! Håller på du!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas du hittar något snart!
    Kram

    SvaraRadera