Powered By Blogger

torsdag 1 november 2012

Min dag i tre bilder – torsdag med rebellande & revansch


Det där skulle kunna vara skyllet till varför jag inte har rört datorn idag, inte förrän nu, att Muffin har haft den under beslag. Och det har hon, en stund i alla fall men mest har det rört sig om att jag har sysselsatt mig med annat. Som distraktion för att slippa tänka och falla in i depp och med sådant skojsigt som att städa boning och minska gigantisk tvätthög till exempel. 
Det sistnämnda med drag av rebell över sig. Jag blev bara sådär galet trött på en Molly som har hängt smustig här hur länge som helst nu, en Molly som det uttryckligen står endast kemtvätt i. Som jag, trots en viss fetnoja måste dock erkännas… revoltörkastade in i tvättmaskinen i alla fall.


Min lila drama coat. Så här i blött tillstånd finns det en hel del hopp om att den ska återvända till sin forna glans. Men jag tror ändå att det är bäst att vänta med att lägga på sig ett alltför brett flin innan den torkat, för det där sammetsaktiga finutseendet kan ju ha runnit ner i avloppet, vad vet jag… Så det får bli en fortsättning följer i det ämnet. 
Ett ämne som det däremot tog tvärstopp för någon gång under förra, eller om det kanske till och med var förrförra veckan är nyttighetsätande. Nog för att jag har tryckt i mig en hel massa godis, choklad, bullar och skräpmat sådär i största allmänhet ett bra jäkla tag nu så har jag ändå brukat varva det med inslag av grönsaker. Men icke alls på sistone. Fast denna kväll blir det revansch. För tallriken som alldeles strax står framför mig ser ut så här…


… bland annat såhär. För jag valde att placera det betydligt mindre nyttiga utanför bild. Varför visa hela sanningen när man kan framställa sig i så mycket bättre dager genom att låta bli. Liksom… :o) Peace out för nu!

2 kommentarer:

  1. Hahaha nej varför visa det onyttiga :) Jag fick kaffe och Mariekex till middag i går. Visst har väl du en sån där lite ångande handTobi? Använd den på Draman när den torkat - jag kör med min stora och det blir skitfint! Jag har iofs inte tvättat mina i maskin men det borde funka.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack som tusan för tipset! Återkommer med hur det går, kan ju vara bra att veta om den kan tvättas i maskin, lite enklare och billigare så ju. Och vilken middag, lätt en sådan som ag också lyxar med lite då och då... Kram!

      Radera