Powered By Blogger

onsdag 7 november 2012

Så jävla trött på mig själv…

... på att vara guldmedaljör i att snubbla på mållinjen och på förkylningen som drygt två veckor senare fortfarande frodas och lever jävel. Trött på att inte kunna träna på att grund av det, på att istället, som någonslags helusel kompensation försöka nå OS i daglig och överdriven godisätning. Trött på att kämpa utan att ha någonstans att håva in ny inspiration. Eller energi. Och sååå grymt trött på att vara just trött på!!! Så nu leker jag operation fetpeppning med hjälp av Youtube. 



Och ja, jag vet att den har figurerat här en gång tidigare… För jag är inte bara trött på, jag är förbannat tråkig också… :o) Så därför emottages tips på bra pepp i låtform med största möjliga tacksamhet… Så ni vet! Kram, Kärlek & Respekt!

9 kommentarer:

  1. Ja, ibland hamnar man i de där nedförsbackarna som känns oändligt långa innan de äntligen vänder uppåt igen. Speciellt i detta höstmörker. Men det vänder faktiskt alltid uppåt till slut, även om det just nu säkert inte känns så. Jag gillar Icona Pops, I love it. Hoppas det kan vara nåt.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA! Den är ju en grymt suverän pepplåt, på exakt det sätt jag vill ha det just nu. Kör den svinhögt nu så Tusen Tack för tipset!!! Kram!

      Radera
  2. Har tjatat om den förut, Sex Pistols låt Who killed Bambi. Så jävla sjuk och han sjunger så fruktansvärt illa så det blir skitbra! Finns på Spotify.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja kommer ihåg den från gamla punktiden... ;o) Fast har ju inte Spotify... skit... kanske får skaffa det ändå... Tack!!! Kram!

      Radera
    2. Den finns säkert säkert på youtube med! Helt underbar är den! Kram

      Radera
  3. Vilken suverän video - kollade nu på morgonen när jag är så trött att jag bara hänger och blev inte skitpigg kanske med lite glad och på.
    Stor kram!

    SvaraRadera
  4. På mig hänger det tyvärr ihop; godiset och att bli sjuk och aldrig bli frisk. Ju mer jag äter desto längre tid tar det att bli frisk. Antar att kroppen har fullt upp med kolhydraterna.

    Och min Sex Pistolsskiva den vårdas ömt och kommer never ever att lämna mig. =)

    SvaraRadera
  5. Vad jag förstår dig! Vädret och mörkret peppar ju inte direkt heller. Hoppas att det vänder för dig snart.

    kram

    SvaraRadera
  6. När man mår kass fäster infektioner bättre och när infektionerna aldrig tar slut mår man ännu sämre och så blir det massa onda cirklar...Tar mig friheten att skriva man här eftersom ingen mår bra under sådana omständigheter. Hoppas att det vänder snart! Massa kramar från mig!

    SvaraRadera