Powered By Blogger

lördag 3 november 2012

Ett skrytinlägg om hur jäkla bra jag är

Förkylningen håller mig i ett järngrepp. Fast nu jäklar kände jag att det var det dags att ge den en liten match. Så trots snorbelamrad snok, rivjärnsvibbar i halsen och en allmänt megamosig känsla begav jag mig till gymet för PT-grupp i morse. Självpeppad med en sjuhelsikes massa envishet.


Pratade med min PT igårkväll och bestämde att jag skulle komma dit idag, om inte annat för att bara vara där, och titta på. Fast no way att jag bra skulle kunna titta på så jag körde med de andra. Cirkelträning i par med mycket kondition. Jag vet att man inte ska träna om man har feber eller halsont men jag kände efter och när hjärtat började nå racerbanenivå taggade jag ner, en smula. 

Så det blev inget 110-läge hela tiden men jag gjorde det. Och det är jag faktiskt så pass stolt över att jag till och med dristar mig till att säga att jag är jäkligt bra… ;o) Fast mest är jag ändå glad. För shit vad kul det var och som jag har saknat gymet under dessa två veckor jag inte varit där. Kom jag på när jag var där. 

Och så en sak till, för jag vill få sagt något, kanske lite vettigt, också, och det är något jag fått lite på hjärnan, nämligen att man kan om man ger sig fan på det! :o) Hoppas ni har en riktigt bra lördag därute. Kram för nu!

8 kommentarer:

  1. Ja! Fy fan vad du är bra! Och detta säger jag totalt befriat från ironi:) Skönt att vara i gång! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... tack! Tyvärr känns det som jag är mindre igång eftersom skitbacillerna slog till igen men men det var ett försök i alla fall...:o) Kram!

      Radera
  2. Du är bara bäst och låt de tankarna stanna i huvudet tycker jag. Och bara man tar det väldigt lugnt så går det att träna även om man inte är helt hundra tycker jag. För ibland är det det som behövs för att häva lite baciller ut ur kroppen.
    Tusen kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var min tanke, att driva ut skiten. Men den vägrade, attans men men nån dag ska jag nog lyckas vinna över baciluskerna... :o) Kram!

      Radera
  3. Det viktiga är ju att verkligen känna efter så man inte kör för hårt = får hjärtmuskelinflammation för det är inget kul.
    På måndag ska denne tanten premiärträna. =)
    Nu önskar jag dig också en skön lördagskväll, vinkar och går och jobbar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag var ganska duktig och kände efter men bacillerna biter sig fast. Håller tummarna stenhårt att det går galant för dig på måndag! Bra gjort att du har bokat och ska dit! Kram!

      Radera
    2. Japp startar lite snällt med Yoga. =)
      Lagom efter två jobbenätter.

      Radera
    3. Jag tränar mycket bodybalance, som är en mixa av yoga, pilates och taichi. Gillas mycket, yoga är kanon! Kram!

      Radera