Powered By Blogger

tisdag 6 november 2012

Ska det nu försökas att gilla julen här...

... så ska det gälla hela familjen. Tänkte mr Make och shopsade denna till djuren:


- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Åhhh en sån vill jag också köpa till mina katter! Var är den köpt???
    Mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. På Ica Oj i Helsingborg. Men skulle gissa på att den finns på fler större Ica runt om i landet. Håller tummarna att du hittar den. Kram!

      Radera
  2. Mkt, Mkt Bra!!! ;) Förresten hörde jag en julsång på radion idag, måste vara första gången...liiiiite tidigt kanske. Ska jag säga som har lista? KLem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade liiiite på känn att du nog skulle gilla den. Och tur du själv tog upp det där med din lista, så slapp jag... :o) Kram!

      Radera
  3. Fniss..vad kul!! Det ska jag kolla om våran Ica har.. Finns uppenbarligen mer o mer att tjäna pengar på inför julen, lite galet egentligen, men men. Vad gör man inte för fyrfotingarna! Fast om jag skall köa måste det finnas både för katter o hundar, annars får det va!
    Jag klarade bassängen utan att tuppa av, skönt! Fast nu är jag mör må du tro...
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja shit vad mycket julrelaterade pryttlar det finns. Och det blir bara mer och mer för varje år känns det som. Sådanhär kalender till katter har jag aldrig sett förut. Jag kollade med maken so ju köpte den men han såg ingen till hundar och då letade han ändå lite. Dumt. Men det kanske finns hos dig. Bra det gick bra med badet! Fattar att du är mör. Men bra om det funkar så du blir lite bättre ju. Var rädd om dig vännen. Kram!

      Radera
  4. Bra tänkt Mr Make. Nu måste ju jag kolla på ICA Maxi imorgon.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja annars lär ju Jay gå bärsärk när han får höra vad de två små fjanthundarna i väst får som inte han får... Och nu menade jag då inte han som jag inte känner-Jay... ;o) Kram!

      Radera