Powered By Blogger

lördag 10 november 2012

För att hålla mig vaken & få tiden att gå lite fortare

Sitter och tittar igenom dagens bildskörd för att hålla mig vaken. Slurpar kaffe och plitar det här av samma anledning. Trots att träningsvärken har strypt syretillförseln till hjärnan, det känns i alla fall som att det är den som är boven, så att inget vettigt har en chans att ta sig därifrån och ut till bokstäverna på Iphonen. Typ... Jag har med andra ord inget vettigt att komma med just nu. Knappar mest för att få tågfärdstiden att förflyta lite snabbare... Med min kaffe. Och en kasse shopperier på golvet nedanför mig. Och 160 tagna bilder från dagens riktigt meganajsiga träff i Malmö. Återkommer med en nerbantad skara av dem senare. Tjing för nu!



- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. så himla kul idag. Tackar!
    här är min blogg http://annascrona.blogspot.se/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv! Superkul att träffa dig igen. Och tack för länken. Kikar in till dig under dagen. Kram!

      Radera
  2. Det låter himla mysigt det, och hjärnan kommer nog tillbaka så småningom det man satsar på träning får man tydligen tillbaka har jag hört. Någonstans. :)
    Fint i påsen.
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja inte för det var så mycket i skallen tidigare... men det lilla kom tillbaka. Och jag har också hört det där med träning... så vi får väl lita på att det är så. Blir lite lättare att kämpa vidare i det träsket då om inget annat... ;o) Kram!

      Radera