Powered By Blogger

lördag 3 november 2012

Dagens – som kanske inte var så jävla bra ändå

Synden straffar sig själv. Och eftersom det är en stor synd att häva ur sig en massa överdrivna positivitetsord om sig själv så har jag nu självfallet fått besök av straffet. Som i ett saftigt bakslag i förkylningshelvetet. Joråsåatt… Så jävla bra var alltså jag… ;o) Fast jag hann med att ranta runt lite i utemiljö innan sängen kraschlandade i skallen på mig. Då jag såklart var iklädd någonslags stass. Ett såväl slarvigt som dåligt hopkok men i alla fall, här är den:


Sidenblus – Odd Molly Rock-a-fellow l/s top,dark berry, kofta – Odd Molly Pointers short cardigan, black, sjal – Odd Molly Cascais scarf, multi, armvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey, jeans – Please, bälte – Cowboybelts.

Men nu är det alltså sunkdress på, tvblängande från bäddläge som rådande aktivitet och så ligger jag här och samlar mig inför en telefonkonferens lite senare. Lite social kontakt måste man ju trots allt ge sig i kast med för att slippa känna sig totalt insnöad i utanförland… Och om någon undrar ifall dagens träningspass var värt att hamna i feberland igen så är svaret ett odelat ja. För det var det absolut… Jag blir trots allt glad av träning!... Tjing!

6 kommentarer:

  1. HAHA! Du är så jäkla superskön rakt igenom!!! Tack Underbara du för att du så ofta får mig att garva!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Även om ag känner att du kanske målar upp mig som liiiiite roligare ön vad jag är... :o) Kram!

      Radera
  2. Men hörru! Det är icke det minsta syndigt att säga positiva saker om sig själv.
    Däremot så är det ju precis sånt här som händer när man tränar med en infektion i kroppen (eller går på massage också för den delen) - man blir sämre.
    Så nix pix - fortsätt tycka att du är bra; det är en order!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja en order från dig vågar jag inte annat än att lyda ;o) Fast det var en hel del ironi inblandat i det där med jäkla bra, fast det behöver jag kanske inte låtsas om... ;o) Kram!

      Radera
    2. Nej det behöver du inte låtsas om alls.
      Du bara fortsätter tycka du är bra. =)

      Radera