Powered By Blogger

onsdag 31 oktober 2012

Min dag i tre bilder – onsdag med naket, span & bak

Det har varit en riktigt jobbig dag. Massa tankar hit och dit, storslängar av saknad och en fet orosklump i magen… Tillika är förkylningen kvar. Men skit i det nu. För nu ska jag istället flasha en liten del av min betydligt mer ytliga sida av dagen. Som till exempel innehöll en skopa insupande av höstluft. 
Där det gick att slå fast att vi befinner oss betydligt närmre vinter än sommar just nu… Ruggkyla som tränger in under alla klädlager, dagar som nästintill enbart pendlar mellan grådis och mörker. Och så är träden nästan nakna nu.


Och så är det ju julinvasion, på snart alla fronter känns det som. Jag lyckades blunda ganska kraftigt för det idag, dock kunde jag inte låta bli att förundras när jag plötsligt  befann mig med tidningshyllan mitt i blickfånget... 


... för shit pommes fritte vad mycket tidningar som avhandlar denna högtid. Helt sjukt många... nästa julspan från min sida får nog bli att gå igenom dem för att se vad det är de har att avhandla i så pass gigantiska mått.
Trots min väldigt blasé inställning till julerier knatade jag hem och drog igång... 


... projekt lussekattsbak. Ja igen, de förra hade ju den märkliga förmågan att ta slut... Fast för mig är dessa bullar inte så hårt förknippade med jul, mer med att de är mucho goda. Generellt har jag jäkligt svårt för det där med traditioner, när man får och inte får... Men det är en annan historia. Den som står närmst att skriva just nu är förknippad med tv och sängen. Så peace out för denna dag. Take care!

6 kommentarer:

  1. Vissa dagar är ju sådana, tyvärr! Smällar man får ta som sägs i GBG..
    Lussebullar igen, suck!! Du får inte fresta mig sådär, blir galet sugen varje gång du nämner eller visar bild, haha..
    Hoppas denna dagen blir bättre!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja det är bara att acceptera att dagarna är upp eller ner, mest ner nu men det kan ju vända på ett kick (det är i alla fall vad jag hoppas ;o)). Förlåt frestandet... Hade du bott närmre hade jag hojtat över med en påse till dig. Dumt du inte gör det! Kram!

      Radera
  2. Ja det är egendomligt hur odrygt såntdär som lussekatter är... ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja man blir nästan förbannad när de liksom tycks ta slut så fort man vänder ryggen till... ;o) Kram!

      Radera
  3. Herregud, du ligger ju mil före mig i julbaket ;) Men jag förstår problemet, min Fudge minskar med en ofattbar hastighet och då har jag den ändå i frysen!! KLem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förlåt det var inte meningen att mästra och leka julprinsessa. jag ska genast sluta med detta... ;o) Min bullar var också i frysen... hmmm... :o) Kram!

      Radera