Powered By Blogger

torsdag 4 oktober 2012

Torsdag by Instagram – shoppat, provat & letat






Att jag var och hämtade paket på Ica idag vet ni redan. Men när jag kläckte det så avslöjade jag inte att jag passade på att joina kanelbullens dag i samma svep. Det gick liksom inte att motstå när det luktade så galet gott av nybakta bullar vid kassan. Så mot en tjuga knallade jag därifrån med en kvartett varma bullar med rosa strössel på, som bara precis skrek efter att bli uppätna. 

Men det fick mig ändå inte att trotsa mitt lilla begär att besöka Gina Tricot, för att leta upp och prova de där byxorna som jag har kärat ner mig i på tv-reklamen. De hittades, och efter att jag toklekt klart med att ta dagensbilder i provhytten så blev de även testade. Och vi kan väl säga som så att mina spiror blev ju inte på samma vecka lika läckra som de tvreklamstjejen struttar runt på. Men trots det ändå helt okej. Tror jag… Eftersom jag tillika provade ett par som hade snyggt stuk på batikmönstret (ja de skilde sig en del från par till par) så fick de haka med hem, på prov. Så det kan ju hända att det blir någonslags omröstning kring dem på mig imorgon… så nu är ni förvarnade ;o)

Jag stannade även till vid jackorna för en liten provstudie av två stycken. En längre militärgrön variant som jag gillade på galgen men inte på mig (bild på den finns på Instagram om någon är nyfiken) och den vita kortare som synes här. Lite för glansig, lite för mycket krage och luva, kanske en smula för kort för att överleva istiden utan köldskador... Men! Annars var den inte fy skam. Alls!  
Väl på hemgång upptäckte jag att det visst är internationell matmarknad, med lite blomsterinslag, i min by just nu. Men den får utforskas imorgon eller på lördag för vid det laget hade jag jobbat upp ett megabegär efter mina kanelbullar. Som visade sig vara precis lika goda som fina. Borde köpt två påsar…

Men nu gjorde jag inte det, däremot fick jag för mig att leta upp fina scenarion att göra bilder av i det deppiga hösthelvetet som råder i parken. Det blev bara dessa två. Helt ärligt mest för att det började regna och vovvarna drog in mig i boningen istället. Så det får väl stå kvar som ett projekt att fortsätta på någon av de närmsta dagarna.
Satan vad långt det här blev. Snacka om att övertrassera sitt bokstavsförråd… Sorry för det, ni som har varit så himla artiga att ni har orkat er ändå hit… Tjing!

8 kommentarer:

  1. Så bra att du åt kanelbulle för då var du ju i anden med och firade lilla kanelbullemyran som fyllde 9 igår.
    Mycket blommor på dina bilder numera.
    Ett sätt att hålla sommaren kvar lite, kan jag tänka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dumt jag inte visste, så kunde jag ju skickat present till henne... får komma ihåg till nästa år istället... Men Grattis till myra i efterskott i alla fall!
      Ja det är nog en del blommor, jag som inte är ett dugg blommig av mig men det är nog som du säger, sommarsaknad... Kram!

      Radera
  2. Vad provade du den vita jackan i för storlek?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Storlek 36. Hoppas du har nytta av den infon till nåt... :o) Kram!

      Radera
  3. Klart man ska ha kanelbulle på kanelbullen dag :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja eller hur, annars är man ju dum som inte drar nytta av de bra påhitten... ;o) Kram!

      Radera
  4. Det är ju bara roligt med många bilder o längre text!! Fina bilder o kanelbulle...glömde jag! Fy skäms på mig, fast det tar jag igen rätt snart ändå. Tänkte (OBS! Tänkte..) vi ska baka lite i helgen o laga lite middagar t frysen att plocka fram. Brukar vara kul när vi (maken o jag) härjar runt i köket! Rörigto stökigt som bara den men desto bättre veta frysen är påfylld. Det är långt ifrån varje dag jag ens orkar tänka på mat.. Var det rosa strössel på dina bullar..?? Har jag aldrig sett innan. Städerna har alltid så mkt roligt, blir väl hemmablind antar jag.
    Trevlig helg!!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul du gillar mycket bilder och text, det gör ju jag också. :o)
      Haha som jag känner igen det där tänkte, vi brukar också tänka att det ska fixas en massa mat och bak på helgerna. Sådant att bara kunna plocka fram ur frysen sen. Tyvärr stannar det ofta vid just tänket.... Hoppas ni har bättre "tur" för det är ju så himla bra och skönt om sedan om man väl gör det.
      Jag har heller aldrig sett rosa strössel, har med bröstcancermånaden att göra, fint var det i alla fall. Kram! Och hoppas ni får en fin helg på ön!

      Radera