Powered By Blogger

lördag 6 oktober 2012

Nu var det färdigkalasat


Svärfar har blivit 60, jag och mr Make har hälsat på en hel massa släkt som vi inte kände igen innan och säkerligen inte riktigt nu heller, för massor med släkt var det... Vi har pratat oss igenom kvällen med världens najsaste grannar, tryckt i oss mat för tio personer, galet god ostpaj så bra där att vi stal med oss en stor bit (och köttbullar till djuren), hehe...
Vi har även lekt den kuliga leken frågesport, japp frågesport är min gren...  och hjälpt till att tömma vinförrådet. Ett riktigt lyckat partaj, en väldans angenäm kväll. Men nu sitter vi på buss hemåt boning. Så ni vet... ;-)
Och är ni inte intresserade av att se en massa menlösa bilder från dagens baluns så hoppar ni över mitt första inlägg imorgon. Så vet ni det också... Gonatt & Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Hej. Jag är också en sån där anonym som gluttar in här. Har aldrig skrivit förr men jag gillar dig och din blogg. Nu måste jag bara säga att du är helskön och snygg som få... Din man är också stencool.

    Kram från Fia

    SvaraRadera
  2. Hahah ni är ju för sköna! Kul ändå att det blev lyckat - man vet ju aldrig hur det blir när man träffar en massa folk man inte riktigt känner :o)
    KRAM snygging

    SvaraRadera
  3. Roligt det blev så lyckat kalas m alla nya människor!!
    Bra bild på dig o Mr Make!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jaså ostpajen gick hem, fan va gött! Jag var faktiskt lite nervös för det ;) Kul att se er även om det inte blev mycket snackat.. Kraaaam

    SvaraRadera