Powered By Blogger

tisdag 30 oktober 2012

Dagens – som tampades lite med pesten

Var tvungen att släpa mig ut på stan idag. På grund av tre grundläggande behov; införskaffande av tjocka sulor till ett par pjux, ett stort blogg att klottra fullt med listor och insupande av solklädd luft. Och såklart drogs jag, likt en fluga till skit, in i ett litet hörn jag egentligen avskyr. Men som jag ju kämpar på att försöka gilla, i alla fall litelite... trots att det idag mest kändes som att tampas lite med pesten.



Japp, jag julspanade. På Åhlens. Och som om inte det var nog där gav jag även mig i kast med något som till stor del bekräftade det jag misstänkt, att jag är en klädmässig diva… Hur det tog sig uttryck och vad det var jag släpade med mig in i provrummet på Lindex avslöjas dock först lite senare. (Bilden här är dagens stass...) För nu står det två hundar och hoppar av vovvenadlängtan här. Tjing! 

8 kommentarer:

  1. Jag gillar när du skriver ut vad det är du har på dig så det får du jättegärna göra. Om det INTE är för mycket besvär vill säga. Vad är det för kofta du har idag till exempel? Tack och Kram från Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu har jag kastat ut igen, med vad det är. Koftan är till exempel Odd Molly Timeout wrap cardigan i färgen dark blossom. Kram!

      Radera
  2. Renen var ju skitcool! Vill ha och lär väl ta mig till Åhléns och investera i en. Jag fick habegär deluxe när Vincent och jag julspanade på Mejk i söndags så det blir väl som Ett päron till farsa firar jul här ;)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja visst är det märkligt, att man faller för de där egentligen jäkligt fulkitchiga sakerna... Här ska det bli en amerikansk-whitetrash-bög-jul... Renen gick lös på 59:- om jag inte finns helt fel. Jag blev också lite småsugen på den... ;o) Kram!

      Radera
  3. Var också på Åhlens igår och blev lite smått sur när jag handlade för en hel del och så idag damp det ju givetvis ner "10% rabatt på valfritt köp" grrrrrrrr!
    Ha en fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men fy fan vad surt... Jag råkade också ut för det en gång, blev också rätt sur... Grrr... Kram!

      Radera
  4. Jag vill också gärna ha utskrivet vad du har på dig. För även om det är pinsamt att erkänna så kopierar jag ofta dig när jag köper nytt och då är det bra att veta vad plaggen heter.
    Kram från en snäll stalker!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... snälla stalkers gillas så jag ska försöka göra det jämt. Grejen är bara att jag ofta inte kommer ihåg namnen och måste kolla upp först vilket inte alltid hinns med/ orkas, speciellt inte när jag bloggar från mobilen. Men ska som sagt försöka... :o) Kram!

      Radera