torsdag 18 oktober 2012

Dagens – som kommer med ett mycket nervöst påstående


T-shirttunika med indiandöskalle – Maison Scotch, röd kofta –Odd Molly Timeout wrap cardigan, jacka – Odd Molly Nylon parker coat, almost black, sjal med amerikanska flaggan – märke okänt, svarta jeans – Please, pjux – Primeboots Och det viktigaste av allt: Freja phaléne i en munktröja av märket Casual Canine som jag kallar en klockren supporterstass för Malmö FotbollsFörening…… ett påstående som jag dock känner mig mycket nervös att ha kastat ur mig… för det kan ju vara så att jag har fetfel, att nyansen blått inte med sanningen är exakt överensstämmande. Och då får jag en väldigt förnärmad och säkerligen arg MFF-supporter efter mig för livet… För är det en sak hon lärt mig så är det att det där med fotboll svänger man sig inte med påhitt om hur som helst... Men sagt är sagt så nu är det bara att oroligt invänta hur domen faller… :o) Kram!

15 kommentarer:

 1. Det ser ut som ett riktigt schysst tryck på den tröjan. Jag får villha-vibar så undrar om du har namnet på den och om du orkar och vill kan visa en bild på trycket lite närmre? Tack! K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg att du sett bilden men tyvärr har jag ingen koll på vad den heter... Fast du hade ju hittat den och det var ju det viktiga. :o) Kram!

   Radera
 2. Haha, ska bli spännande att läsa domen lite senare:) Hon vet nog hur det ska vara..
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hon har stenkoll den där fotbollstokan... ;o) Kram!

   Radera
 3. Denna fotboll...min make var i Berlin och såg den omtalade matchen. Han skickar ett sms till mig "ser du matchen"? Jag svarar "vilken match"? Sen hörde jag inte mer från honom den kvällen...;Och Freja är supersnygg, matte med!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha... jag är likadan men hörde av någon att det var fotboll så därför fattade jag vad det handlade om när jag pratade med Flipfloppan, hon behöver ju inte veta att jag har noll koll egentligen... :o) Kram!

   Radera
  2. Asså jag kan faktiskt läsa!! ;)

   Radera
 4. Jag tokgillar också din tisha! Om färgen på Frejas outfit stämmer med Malmö FF har jag inte en aning, är djupt ointresserad av fotboll:) Fin är hon i alla fall! Och tack för maratonblödder:) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är rätt kul även om den kanske är lite väl ungdomlig för en tant i min ålder.... :o) Tack som fan själv! Maratonblödder med dig är aldrig fel. :o) Kram!

   Radera
 5. Ja, alltså jag vet inte vad jag ska säga....studerat noga och det enda betyg jag kan ge är 5 Flipfloppor av fem möjliga.Klem Fråga: varför har inte jag en hund?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är för att jag är pappis flicka!!! Och jag fattar det här med bollar ungefär lika lite som honom, men får jag komplimanger om att jag är söt har jag gärna såna däringa fotbollefärger på mig :-) kolla mig på instagram också!!! @prinsessanfreja_o_co

   Radera
  2. Flipfloppan: det tackar och bugar man för... var ju nervöst som tusan innan domen kom... :o) Kram!

   Fraja: jasså det fiskas Instagramföljare här... :o)

   Radera
 6. Detta innebär ju Freja att jag nu måste kolla om det finns hundtröjor så du kan promota bästa handbollslaget och jag är säker på att du blir tjusig i orange.
  Helén på mobilen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om hon får säga det själv, eller rättare sagt om hennes husse får säga det så passar hon alldeles ypperligt i alla färger som finns. Orange har hon inget i så skulle du hitta så hojta. Husse betalar... :o) Kram!

   Radera