Powered By Blogger

onsdag 3 oktober 2012

Den bra mycket bättre GW

Exakt varje program, under flera års tid, och jag lovar att jag vare sig ljuger eller överdriver om tiden här… så turades jag och mr Make om att skicka en och samma fråga till farbror GW i Efterlyst. En fråga som han konsekvent undvek att svara på. Varenda gång.
Idag fick jag ett ryck när programmet var igång, och messade, exakt samma fråga, till Bodström. Som är den nye GW, den bra mycket bättre GW, för han svarade på den! Tjolahopp… Förmodligen skiter ni fullständigt i detta men för mig var det en liten seger minsann… :o)
Och ja, man blir tydligen ganska så knäpp av huvudvärk… ;o) Kärlek & Respekt!

12 kommentarer:

  1. VAd var det för fråga då undrar Vän av Ordning!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Kul att ni äntligen fick svar :-) måste varit något väldigt känsligt för GW eftersom han inte svarade :-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Haha... ja det kanske jag skulle skrivit... jag plåtade ju frågan och la ut i Instagram till och med... så jag byter bild genast... Kram!

    SvaraRadera
  4. Eller så visste inte farbror GW... :o)

    SvaraRadera
  5. Sådärja, nu var frågan på plats i bild... Anledningen till den, i fall ni undrar, är att min bror och hans vänner satt häktade i över ett år... GoNatt!

    SvaraRadera
  6. Oj, över ett år??!! Vad blev svaret då.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Svaret: Egentligen två veckor men det kan förlängas hur många gånger som helst så länge utredningen pågår och går framåt.
    Det verkade ganska nytt det där med tvåveckorsreglen...

    SvaraRadera
  8. Skönt med en vettig människa som kunde leverera ett svar!! GW kanske fortfarande sitter o grubblar på svaret..
    Fast tvåveckors regel som kan förnyas om o om igen låter inget vidare! Borde ta mer hänsyn till vad för slags brott det handlar om. Risken finns ju om brottet är ringa o det kommer in stora brott emellan att de med ringa brott hamnar underst i pappershögen. En ren gissning från min sida men byråkrat som byråkrat typ..tänker jag.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja GW är ju inte direkt snabbast så du kan ha rätt där...:o) Och jag tänker precis som du med risken... En av många gråzoner inom kriminalvården... Skulle kunna skriva en bok om det men det får bli en annan gång i så fall. :o) Kram!

      Radera
  9. Dessutom är han ju aningen snyggare än GW =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... tänkte inte på det... ;o) Kram!

      Radera