Powered By Blogger

måndag 8 oktober 2012

Att komma hem från gymet med ett megapaket

Jag blev rakt av riktigt ordentligt skittrött på mitt deppande sent i eftermiddags. Och minst lika förbannad, för att jag i princip har slutat gå till gymet. Speciellt som jag ju vet att jag mår bra mycket bättre av att träna. Så skittrött och förbannad tvingade jag mig dit. Där det är rosa månad just nu. Med en del extraaktiviteter. En av dem är att det lottas ut sponsrade saker på vissa pass. Bodybalancen jag var på råkade visst vara på ett sådant pass. Och snacka om utdelning för ”tvånget” när min biljett drogs i kombination med detta megapaket:


Från butik Linnea här i byn som har värsta fina inredningsprylarna. Det som hamnade i min ägo var en gigantstor och framförallt superdupersnygg kudde och två kalasfina tallriksunderlägg, tror jag de heter, de där ganska stora fyrkantiga sakerna… Jag är ju inte så inredig av mig, dels för att min boning är ett trångt litet kyffe och dels för att jag just nu inte riktigt har råd. Men hade jag haft plats och pengar, då jäklar, för jag gillar faktiskt det där med inredning, tro det eller ej… :o) 

Vill ni förresten se kudden och underläggen? Jag försökte plåta det nu ikväll men mörkret satte stopp för all slags visningsvettiga bilder. Fast jag kan ju alltid göra ett nytt försök i dagsljus imorgon... Men nu: gonatt & Kram! Take care därute!

9 kommentarer:

  1. Wohoo grattis! Jag ska släpa mig ner till vårt gym i morgon trots att jag garanterat inte kommer att vinna något men nu banne mig är det dags!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Oj, vad skoj!!!! Sicken tur att du gick dit!

    SvaraRadera
  3. men WOW, stort grattis. Till att du tog dig dit och till vinsten!! Om du ska visa kudden? Vilken oerört dum fråga ;) Klemis

    SvaraRadera
  4. Grattis!
    Klart jag vill se grejerna!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Sicken tur och du ser det lönar sig att träna ;) kram Diana

    SvaraRadera
  6. Grattis! Snacka om att träning lönar sig :-)
    Klart jag vill se vad du vann! Kram

    SvaraRadera
  7. Gud vad kul! Dem är du värda. Klart vi vill se! Allt som har med inredning att göra är just extra intressant i min värld. ;) Kramis

    SvaraRadera
  8. Grattis till supervinsten! :) Överraskningar är ju det bästa och tusen kramar till dig!

    SvaraRadera
  9. Tack som fan! Jag blev verkligen skitglad för paketet. Visst är det bara prylar, och därför ytligt men att bara få något sådär utan vidare och dessutom någon man tycker mycket om gav verkligen en uppåtsving i humöret. :o) Kram!

    SvaraRadera