Powered By Blogger

måndag 1 oktober 2012

Ny månad – men ingen ny vanlig måndag

Måndag. Som snudd på alltid och jämt innebär att deppet tränger sig på med våldsam volym. Eftersom det börjar bli en såväl tjatig som trist vana så tänkte jag göra allt för att bryta mönstret idag. Genom att hålla mig så pass fulltecknad i knoppen att deppet helt enkelt inte får plats. Sysselsatt med sådant som till exempel att återigen ge mig i kast med projekt julstädning, genom att gräva djupt i vad arbetsmarknaden kan tänkas ha till förfogande, börja tänka bokmanus och kanske till och med skissa på det en smula.
Och genom att ge garderoben en rejäl genomröjning. För det är inte bara ny måndag, det är en ny månad, som definitivt sätter punkt för sommaren. Oktober. Som i att sommarplaggen, hur sorgligt det än känns, får se sig övergivna och bortmotade från paradplats för det här året. Så det är ingen ny vanlig måndag här, däremot ny månad. Som det är dags att kasta sig in i. Utan depp… :o) Tjing!

7 kommentarer:

  1. Men vill inte att du deppar. Vi borde ses en dag. Fika? Besök i huset? Kram

    SvaraRadera
  2. Bara en kram! Jag är inte riktigt vaken än. Ringas lite senare kanske?
    <3

    SvaraRadera
  3. Usch ja, inget roligt när man tänker på att sommaren är slut!! Duktigt av dig sätta igång så många projekt, o städa garderoben! Inte kul att göra men skönt när det är klart. Själv ligger jag som vanligt efter med precis allting, fast det har ju sina orsaker.
    Gullig bild på vovven!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Du kanske inte behöver hänga alla sommarkläder allra längst in för just nu är det +15 grader på min kust...
    Ur led är tiden - på många vis.

    SvaraRadera
  5. Gud så söt! Utrensningen i garderoben har jag också gjort , skönt! Men det blev lite tomt också hihi. Kram Nilla

    SvaraRadera
  6. Keep up the good work. Första Månadens dag, som dessutom är fakturering och måndag, är snart över och solen skiner på oss. Tricker är, som du ju vet att hålla sig sysselsatt. Och att äta chokelá men här får det vara nog med det tills på lördag ;) eller eventuellt Torsdag. Klemisar

    SvaraRadera