Powered By Blogger

söndag 14 oktober 2012

Dagens - om varför det bara är skitinlägg här just nu


Lila och grå tunika – 4 Love and Liberty, skinnjacka – Odd Molly, sjal med amerikanska flaggan av okänt märke, jeans – Please, boots – Primeboots. 

Alldeles för mycket i skallen men ändå inget att säga. Liksom. För det i skallen får stanna där, som icke bloggrelaterat gods. Och det där andra, det vanliga, som är skrivbart så att säga, som att jag till exempel har städat och var och kastade en massa grovsopor i garaget som även fick agera scen för dagens stassbild, att jag har torkat golv, käkat pizza, testat glögg och klappat Ajax en massa på magen, vilket är något av det bästa Ajax vet. Sånt… det är ju liksom inte så mycket att hålla på att skriva om. För det skiter väl ni i. Så! Alldeles för mycket i skallen men ändå inget att säga. Liksom… Därav bara skitinlägg just nu. Så ni vet varför.

6 kommentarer:

  1. Vadå skitinlägg! Minns alldeles tydligt att jag bara de senaste dagarna läst en hoper väldigt intressanta och välfotade inlägg (som jag slarvigt nog inte kommenterat på....)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Känner igen mig, mycket som snurrar i skallen. Mycket funderingar och så hösthelvetet i kombination....
    Tråkig blir du aldrig, bara så du vet! Kram

    SvaraRadera
  3. Känner igen mig också... Har lite tappat gnistan för tillfället. Men jag tycker inte du är tråkig i allafall :) Har en Hbg tripp på G vet bara inte när riktigt. Kanske redan till helgen men möjligt att jag skjuter på det lite. Hör av mig om det är ok och finns det tid och lust så finns det :) Kramar på dig!

    SvaraRadera
  4. Tack som fan!!!

    Odd me: JAAA!!! Så superkul om du kommer ner och vill träffa mig!!! Bara hojta när det blir!

    MegaKram till er allihop!

    SvaraRadera
  5. Jag hojtar när jag vet :)))) Kramelikramar!

    SvaraRadera