Powered By Blogger

torsdag 11 oktober 2012

Om att ha nästvärsta grymma flytet

Nix jag har inte fått jobb, för det hade varit värsta grymma flytet och nu pratar vi bara nästvärsta… För att ta det från början så är det galet kallt på golvet i boningen här under de kylvidriga månaderna. Som ur golvmått mätt började igårkväll. På fötter som kändes som de bott i frysen under hela dagen yrade jag runt som en tok och försökte lokalisera de där långa grå ullstrumporna som jag i princip bodde i förra gången det vankades vinter. Utan minsta tillstymmelse till framgång. 
Så! Jag började klura på att införskaffa ett par nya, ett projekt tänkt att genomföras idag. Funderade precis innan jag somnade att jag skulle vilja ha ett par i någonslags färg, ganska långa men helst inte av ull denna gången, utan något mindre klumpigt, mjukare… Liksom! 
Så kom morgonen, den riktigt overkligt tidiga, där klockan skrällde eftersom jag begärt det. Eftersom jag fått för mig att jag skulle bodybalanca på gymet klockan 06.45. Vilket jag med våld mer än vilja märkligt nog lyckades med. Och! Det råkade vara ännu ett pass som avslutas med utlottning. 
Denna gången av teaterbiljetter. Och! Strumpor! Och gissa vem som vann ett par raggsockor?... ;o) Fatta flytet liksom… Och kolla vilka dundercoola: 


Som såklart redan är invigda. Just nu faktiskt. Makalöst supersköna! Finns i butik Tretton i Helsingborg (som var de som skänkte dem) ifall någon blir lite avis och vill ha egna… :o) Och nu kan jag inte låta bli att undra, om turen möjligen kan tänka sig att stanna en stund till. Så att jag snart snart kan få chansen att rapportera om värsta grymma flytet också… Tjing!

8 kommentarer:

  1. Grymt läckra sockor, vill haaaaa! Vi har också sibiriskt kalla golv, dessutom la pannan av ikväll så det blir en kaaaall natt....
    kram!

    SvaraRadera
  2. Men jisses, det var flyt och då hoppas vi såklart att det håller i sig. klem och grattis. Igen.

    SvaraRadera
  3. Grattis! Ja, ibland hamnar man liksom i ett flow, och då är det mest bara att flyta med. Hoppas att det håller i sig!!!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. Läckra sockor! Bra med flyt ibland.....Kram

    SvaraRadera
  5. Coola! Jag investerade ju i hemstickade i Kattauktionen så här ska icke heller frysas. =)

    SvaraRadera
  6. Tur som en tok - grattis till läckerheterna :)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jättefina ju, vilken tur! :-) Borde skaffa ett par (ulltussarna har gnagt av "bollarna" på mina), men lite långt till helsingborg. Får leta vidare här.

    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera