Powered By Blogger

onsdag 24 oktober 2012

Glädjefyndet som ska bli en tatuering

Jag glömde ju att visa dagens lyckoframkallande städfynd i förra inlägget. Något jag letat efter så länge att jag nästan gett upp hoppet att få återse det, nämligen...


… fotot på min pappa. Och som en glad bonus dök även ett på brorsan upp. Ett som jag inte heller har hittat trots gediget letande, men som ändå har funnits med mig jämt eftersom det är den bilden jag har tatuerad på min vänstra underarm. Ett foto som jag själv tog för sisådär 12, kanske 13, eller 14 år sedan. 
Det på farsan är från 1971. Som såhär lite drygt 40 år senare ska bli högaktuellt igen. Som tatuering. På mig… Tillsammans med ett lika gammalt på min mamma. Vilket jag säger här så att det ska bli av också… jag är nämligen sämst på att ta tag i projekt som innefattar nålklotter. Det gör ju för fasiken ont… 
Men nu är det sagt, och därför oåterkalleligt... ;o); så nu får ni påminna mig om ni vill ifall jag glömmer (eller förtränger heter det visst…)… Gonatt & Kram för idag!

12 kommentarer:

  1. Fantastiskt fina bilder! Och vad snygga dom är båda två:) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ganska taskigt bara, att de fick alla snygghetsgener som fanns i vår släkt, de kunde väl för tusan delat med sig av en eller två till mig... :o) Kram!

      Radera
  2. Det kommer att bli hur bra som helst...
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag har en idé hur jag vill det ska vara så hoppas hoppas det funkar rent tatueringstekniskt också. Kram!

      Radera
  3. Håller med, din pa är ju en riktig pajsing ;) haha, Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilket han visste... och utnyttjade... så inte helt konstigt att jag har 6 halvsyskon... ;o) Kram!

      Radera
  4. Fina bilder och jag ser ju släktdragen där du.
    Kul att hitta sånt man trodde försvunnit när man röjer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag blev megaglad! Kul att höra får annars mest höra att jag är lik min mamma... och hon är inte lika snygg ;o). Kram!

      Radera
  5. Nu blir jag nyfiken? Är det Mr Maken som tatuerar poträtt eller har du något annat bra tips på någon som gör det bra?Kära maken är nämligen sugen på att få våra barn på kroppen sin, i någon form och det var grymt lång väntetid hos tjejen vi ringde, så det rann liksom bara ut i sanden...

    Ha det gott!

    Mvh
    Åsagåsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp det är mr Make. Han har gjort de andra jag har också, det på min bror och de på min hund och min katt. Han har lite specialicerat sig på porträtt bland annat.
      Han bokar aldrig upp sig jättelångt i förväg, just för att kunna ta in kunder som vill ha saker han tycker är roligast att göra, som porträtt till exempel, så om din man är intresserad så ska han nog kunna få en tid hyfsat snart.
      Hans hemsida: http://ozzy-tattoo.webs.com där det finns lite bilder, ännu fler och nyare på Instagram - där han heter ozzy_hop.
      Han håller till i Helsingborg, vet inte om ni bor i närheten? Telenr 0721-824475 om ni vill prata med honom. Det bästa är att skicka sms eftersom han inte svarar när han jobbar.
      Eller hojta till mig här. Kram!

      Radera
  6. Ååh vad roligt när man "hittar" gamla foton som saknats! Känner igen glädjen som bubblar fram.. Snygga är dom dessutom, precis som du!
    Ligger i kräk/magsjuka här, inte vidare kul men bättre idag ändå. Hoppas du känner dig piggare, läste du inte mådde något vidare du heller!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det skoj och vad förvånad man blir också. :o) Men usch INGET kul alls ju, hoppas du kryar på dig snabbt!!! Jag är ju "bara" förkyld med feber, värre för dig... :o( Kram!

      Radera