Powered By Blogger

torsdag 11 oktober 2012

Hur kunde jag glömma bort…

… att berätta att Spiras höstkollektion har landat i verkligheten. Äntligen liksom :o) Jag hann bara med en liten snabbkik med plaggen på galgar igår. Fast mina intensioner är att köra provning idag eller imorgon. Så är det något speciellt ni vill att jag ska kränga på mig och flasha här så är det bara att hojta. Till dess lite lovely bilder från deras lookbook:




Bilderna är tagna av tjejen bakom bloggen honeypieliving. Enligt mig en av de absolut bästa fotografer det här landet har att komma med. Hennes bilder har det jag saknar i många andras, visserligen vackra men ofta ganska själlöst skapade efter mall 1A, hennes bilder har vidunderlig känsla! På riktigt! Få förunnat men magiskt när någon lyckas med det… Det var alles för nu. Hoppas ni får en bra dag därute. Tjing, Kärlek & Respekt!

4 kommentarer:

  1. Verkligen helt makalöst vackra bilder. Blir helt trollbunden när jag tittar på dem. Ser fram emot din Spiraprovning :) Kramar och hoppas du får en fin dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de slår det mesta hennes bilder. Kram!

      Radera
  2. Jag håller med, hennes bilder är makalösa. Det är en härlig blogg att följa tycker jag. När det gäller Spira är jag nyfiken på bluserna som heter Frida och Fanny:)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Såg din kommentar när jag var på väg in i butiken och jag hittade de du var nyfiken på, fast det har du ju redan sett. :o) Kram!

      Radera