Powered By Blogger

tisdag 30 oktober 2012

Min dag i tre bilder – tisdag med glömska på tapeten

Om jag hade tänkt till och kanske framförallt kommit ihåg att jag drog igång en veckolång fotoutmaning igår så kan det hända att jag hade tagit någon bild på doftljuset som hittade hit idag. Kokos och citrongräs, en ganska söt doft men riktigt najs ändå. Och kanske att jag hade dokumenterat någon utevy i den solkryddade höstskrud som vilat över verkligheten här idag. Eventuellt hade glöggen, den riktiga, som både har inhandlats och testats denna tisdag blivit avbildad. Eller Freja hund i sin fina kamouflageväska, som hon satt i när maken for iväg med henne till djursjukhuset nu i afton. 

Men nu tänkte jag inte till, kom inte ens ihåg. Så därför har jag istället få ta vad som fanns att tillgå ur det befintliga sortimentet, det okynnesknäppta sortimentet. För att slippa stå med skägget i brevlådan var det liksom bättre med skitbilder än inga bilder. Och det är ju definitivt ingen garanti att det hade blivit så mycket bättre om jag verkligen hade tänkt till, kommit ihåg… Men nu kan jag, oavsett vilket, ändå och lite lagom ostolt presentera min dag i tre bilder:


Det ska göras gågatan av en vanlig gata runt vår husknut. En riktigt bra initiativ tycker jag. Däremot är det galet sorgligt att de måste plöja de fina träden som stått där jämt bara för det. Varför liksom. 


Freja hund i sprillans ny tröja, damp in i brevlådan idag. Snöflingemönstrad årstidshelvetet till ära... Det är sådant jag roar mig med ibland, när shoppingsuget slår till men kassan är ganska skral, jag shopsar billiga plagg till den lilla hunden. Jag stillar shopmanin, hon slipper frysa. Dubbelt bra där med andra ord.


Mr Make och Smilla katt. Konfererar huruvida det är matdags eller ej. Smillas blick fick det slutgiltiga ordet, det var matdags för djuren.

Och nu har det blivit sängdags för min del. Så god natt, tack och Kram för idag!

6 kommentarer:

  1. Härlig bild på Mr Make och kisse!
    Jag ska kolla upp det där med orange outfit åt Freja på nästa match den 11/11.
    Ha en skön Halloween idag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade varit kul med en orange från er by... :o) Bara hojta om du hittar, vi betalar såklart om det finns! Kram!

      Radera
  2. Haha! Jag köper saker till mina katter när shoppingsuget faller på. Bäddar, klösbrädor, leksaker, godis. Visst är det bra? Billigare än att shoppa till mig själv och de blir glada.
    Kram!
    Isa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Kul det är fler som har lika knasade "idéer" som mig. :o) Kram!

      Radera
  3. Så fina bilder på Freja i sin nya tröja o bilden på Mr Make m Smilla i famnen!!
    Kram

    SvaraRadera