Powered By Blogger

måndag 22 oktober 2012

Dagens & någon som vill haka med på skönhetsevent?


Vit tunn tunika – Spira Rose long, jacka – Odd Molly Nylon parker coat, almost black, sjal – Cascais scarf, vintage gold, camobrallor – Please, pjux – Primeboots och Freja hund i camojacka som saknar märke. 

Den här dagen har varit i princip lika skojsig som min uppsyn, alltså inte speciellt, så därför utelämnar jag alla form av innehåll kring den. Och frågar istället om det är någon som skulle vilja haka med på skönhetsevent i Helsingborg nu på torsdag, den 25 oktober? I så fall hojta! I en kommentar här eller på min mail. 
Det får vara alles för idag! Så god natt & Kram från världens tråkigaste tant, som förhoppningsvis är i alla fall en smula kuligare imorgon!…

5 kommentarer:

  1. Åh. Skönhetsevent??? Stunds like My cup of Tea. Det är även egoo och via 11 event som jag hade tänkt mig. Vad var det för event? Kram

    SvaraRadera
  2. Undrar samma. Vad är det för event? :) Kramis

    SvaraRadera
  3. Hm, spännande, man jag kan inte. Emporia öppnar och jag kommer åka dit efter jobb. Över 200 butiker, helt galet, men jag är nog egentligen mest intresserad av att de ska ha en takträdgård också! Klemis

    SvaraRadera
  4. Det står så här i inbjudan:
    Denna månaden är det dags för lite skönhet och glamour hos oss på Clarion Grand Hotel. Vi har bjudit in Stureplanskliniken, Memira, Cirkus och Ivan Selemba. Det kommer finnas massa fantastiska erbjudande samt chans att prova behandlingar.
    Ingen aning om tid, har mailat och frågat men inte fått svar än. Ingen aning om det kan vara något heller men det vet man ju oftast först i efterhand. :o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Flipfloppan: jag har också hört om deras takträdgård, lät ju lite kul. Gissar på att du tar bilder, hoppas på det i alla fall. :o) Kram!

    SvaraRadera