Powered By Blogger

fredag 5 oktober 2012

När bristerna kommer ikapp & ger en hatprojekt

Jag måste verkligen börja inse fakta och göra någonting åt bristerna. De som min Iphone har ådragit sig med åren. Efter lång och trogen tjänst vill den allra helst gå i pension. Vilket den visar genom att låta kameran antingen vara superseg eller hänga sig helt, genom att lägga ett oskarpt skimmer över en hel del av de bilder som trots allt lyckas fastna och göra många av dem otroligt korniga... Ja ni ser ju:


Och då har jag ändå försökt att fixa till lite skärpa och ljus på denna bild (som innehåller en del av min dagens stass, som dimper in i sin helhet lite senare…)

Att tvärklippa telefonsamtal har min Iphone varit lite förtjust i att roa sig med ett tag men nu har den även börjat tvärvägra ta emot samtalen och idag var det projekt inte kunna ringa som var på tapeten. Så! Jag måste göra det jag troligen hatar allra mest, att ge mig ut i teknikdjungeln, googla telefoner och framförallt läsa på.
Så att jag sedan kan välja och säga att jag bestämde mig för den jag tyckte verkade bäst, för mig. Inte bara rycka en lur i högen för att jag inte orkar anstränga mig. Troligen en Iphone till i så fall eftersom jag redan kan den… Men så kom jag på att jag ju kan fuska lite, genom att fråga er, vilken telefon ni har bäst erfarenhet av?...
För min del är kamera och att kunna blogga det viktigaste, att använda den som telefon är sekundärt! :o) Alla slags tips emottages med största tacksamhet! Ting!

5 kommentarer:

  1. God kväll! Först vill jag tacka dig för det fina inlägget om armbandet. TACKAR! Jag har precis fått min första Iphone och jag är stormförtjust. Visste att det var den jag ville ha så jag har inte ens tittat på annat. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. S har en Sony Experia Acro S. Med kanonkamera i! 12 megapixlar. Vatten och dammsäker med. En sån skulle jag gärna ha om jag inte hade min älskade Ajfån! Kram

    SvaraRadera
  3. Har ju Iphone jag också men sambon skulle absolut hojta Samsung som han har. =)

    SvaraRadera
  4. Det är ajfån och bara ajfån som gäller honey!!!! They rule!!!!

    SvaraRadera
  5. Tackar och bugar för era kommentarer! Har kollat nätet lite nu på morgonen och det ser ut som att Iphone är min vinnare i alla fall... Vi får se... Kram på er!

    SvaraRadera