Powered By Blogger

lördag 20 oktober 2012

Dagens - som om inte ett elände skulle vara nog

Det är ju inte så att jag är blind, så självklart har jag sett. Men tokförträngt. Till idag, för nu går det liksom inte längre. Att nonchalera det faktum att jag bara precis måste klippa mig! Kan ju inte knalla runt med vad som starkt påminner om en pälsklädd kastrull på skallen så värst länge till. Jo kan är ju egentligen inte så svårt, men vill jag? Nofuckingway... Det funkar ju inte ens att sudda bort det på dagensbilden, så jäkla illa är det:


Sidentunika – Odd Molly Ceremony s/s short dress, powder, svart kofta – Odd Molly Pointers short cardigan, skinnjacka – Odd Molly, sjal – Odd Molly Cascais scarf, vintage gold, jeans – Please, pjux – Primeboots, hund – Ajax av rasen phaléne. 

Men som om inte ett elände skulle vara nog så är skatboet dessutom i starkt behov av en färgning. Och det kluriga där är inte att göra det utan att bestämma mig för kulör, jag är nämligen gravallvarligt trött på rött. Så då är frågan; mörkare som i brunt eller kanske till och med svart? Eller ljusare, inte platinablont men kanske ljusljusbrunt, åt guldhållet, om ni fattar... Har ni en åsikt i detta multum I-landsdilemma så blir jag megaglad för en kommentar! Tjing för nu!

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

  1. hahha, kastrull! Nä, jag tycker det är fint i färgen som det är, men är man trött på det, så är man. Guldfärgat skulle jag rösta för, helt svart kanske blir lite hårt? Men kan förstås vara coolt det med. Klemisar och tack för innan!

    SvaraRadera
  2. Du om nån kan bära upp svart! Själv skulle jag bli Morticia Adams...
    Om inte svart så kanske nåt åt mitt håll, det bruna?

    SvaraRadera
  3. Ja jag lyckades gå alldeles för länge utan klippning, såg inte klok ut någonstans. Fast det tycker jag att du gör :) Lite mörkare botten och lite slingor som livar upp. Eller kolsvart. Håller med Helen om att du om någon skulle kunna bära upp det :) Kramar

    SvaraRadera
  4. Och så kommer jag och ät motvalls - hasselnötsbrunt!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Om du är minsta lilla rädd om ditt hår överger du den blonda tanken. Allt röda du har blir inte roligt att få bort. Håller med Odd Me, mörkare botten med nåt roligt till! Kram

    SvaraRadera
  6. Röstar på kopparbrunt! Snygg dagens! Kramis Nilla

    SvaraRadera
  7. Tack som fan!!! Tar till mig era åsikter i mitt vidare klurande i ämnet. :o) Kram!

    SvaraRadera