Powered By Blogger

lördag 27 oktober 2012

Rapport från en nerbäddad gnälltant – del 2

Jag lyckades aldrig nätlokalisera de där pjuxen, Dr Martens med nitar. Lika bra det kanske för det är väldigt väldigt lätt att slinta med febriga fingrar. Har jag hört… :o) Och dessutom är det ju hundans enkelt att få med hjärnan på sådana tilltag när det är extremt synd om en… Så därför har jag hållit mig långt ifrån all form av webshopar idag. Däremot lyckades jag med lite irl-provning. 
Det medan tevattnet ännu inte kokade och jag fick syn på dem i sin påse i köket. G-star jeansen som kom i veckan. Superfina jeansen som jag adopterade av en annan bloggtjej. Tack söta för det! De passar perfekt! Nu var jag inte alert nog att ta bilder under den lilla stund de satt på kroppen men de lär troligen användas flitigt så ni lär få se dem till leda framöver i alla fall… :o) 
Annars har det varit konstant sängläge. En lång stund med det sötaste sällskapet.


PimPim katt. Som har klampat och trampat på täcket medan jag haft ett öga på något program på tv och ett i någon tidning. Och så har jag inte kunnat låta bli att fundera över varför det aldrig, någonsin, förekommer något Odd Molly-plagg i blaskornas modereportage… För jag har då aldrig sett något vad jag kan komma ihåg, har ni?... Det är svindyra plagg, en del från kedjorna och så figurerar en hop andra märken i samma prisgrupp som Odd Molly… Men inte de då. Är det någonslags bojkott?... Förbannat märkligt i alla fall…
Det var allt från sjukstugan för nu. Men eftersom jag har vansinnigt tråkigt så lär jag väl titta in med fler komplett menlösa rapporter... Så to be continued... Tjing!

8 kommentarer:

  1. Jag har sett några gånger( Damernas Värld, Amelia jul och M magasin)....men inte är det ofta....mest nämns Acne...Rodebjer....etc.
    Trist!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Och jag har sett dom där nit-Docsen nånstans......
    Ska försöka tvinga min snorfyllda hjärna att vakna till och tänka efter. Hojtar till om det går;) Kram

    SvaraRadera
  3. Ååå, din stackare, inte kul att vara sjuk...:-(

    Så du har äntligen hittat "the jeans from heaven", mina absoluta favvosar som du säkert vet "thihi" :)

    Tycker också det är märkligt att det aldrig visas några Mollysar i modereportagen. Har sett nån gång men inte alls ofta. Alltid samma märken som figurerar. Undrar om dessa reportage är köpta???

    Krya på dig nu fining
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Krya på dig snygging (som är snygg även som sjuk!), o det är någon tröst så blir det bättre!
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Usch, tråkigt va`? Sjuk.... krya på dig snyggo, vi hörs i morgon. Klemisar från "provgörajulgodis"- buren.

    SvaraRadera
  6. Dr.martens... med nitar...zalando!

    SvaraRadera
  7. Drink lots of tea, rest in bed and get well soon!
    Hugs from Canada,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  8. Tack för kommentarer! Ja då har de ju varit med någon gång i alla fall, Odd Molly, i modereportage. Fast ändå jäkligt märkligt att det är så lite eftersom de ju har stora kollektioner i lite skiftande stilar... jaja, jag ska i alla fall fortsätta hålla span på fronten. Utan att riktigt veta varför... :o)
    Och tack som tusan för info om var nitkängorna finns... sååå sugen, sååå dyra... Suck! :o)
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera