Powered By Blogger

söndag 14 oktober 2012

De ynka Mollysar som blev provade igår


Satin me l/s blouse, lite rose 1199:- 

Storlek 1. Mjuk och därav skön att ha på sig, fina detaljer åt det diskreta hållet som gör den ganska klassisk och snygg till mycket. Men ingen blus för mig, enbart grundat på att jag tycker att den är ett snäpp för lite urringad och i en konstig längd. Hade helst sett den kortare men en bit längre hade också funkat bättre. Tycker då jag alltså.


Silk-all-over s/s blouse, silky pink 1299:- 

Storlek 2. Jag tänkte Odd Mollys silkesplagg = små i storlek därav denna 2:a, som dock var för stor, som i satt väldans lös överallt, och därför blev utbytt mot: 


Silk-all-over s/s blouse, multi 1299:- 

Storlek 1. Som satt betydligt bättre. Satt riktigt bra om jag får säga det själv. Figurnära utan att vara för tajt. Så ingen tillstymmelse till risk för spruckna sömmar. Gillade den. Riktigt mycket. Den enda betänkligheten är baksidan, för jag kan bara inte bestämma mig för om det där insydda tyget i annan färg över hela ryggtavlan är fint eller mest bara ickefint… Vad tycker ni? Det var inte så på den röda förresten, den var i samma tyg all over.

Ja det var de ynka Mollysar som blev provade igår. På Factory i Malmö. Som kanske inte vill ha min reklam här eftersom de bara jobbar med de viktiga bloggarna, men nu fick det de i alla fall... ;o) Tjing!

8 kommentarer:

  1. Jag tycker det är fint med annat tyg bak, men jag har ju inte sett hur det blir när den sitter på.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Den sitter supersnyggt på dig! Men jag är också lite tveksam till tyget bak är i en annan färg och tycker nog att det hade varit snyggare med samma tyg. Å andra sidan har jag inte sett den på riktigt...
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag har sill-all-over i rött och gillar den skarpt, valde rött just för att den har samma tyg över hela.Den sitter verkligen bra på dej och är en bra investering bara du kan bestämma dej för färgen :)
    /K

    SvaraRadera
  4. Den sista är superfin på dig. Lite konstigt kanske med tyget baktill men det ser kanske bättre ut på irl. Kram

    SvaraRadera
  5. Ser fina ut på båda två, men jag gillar inte att det är annorlunda tyg på ryggen, så jag hade valt den röda om jag hade valt någon av dem.

    Kram.

    SvaraRadera
  6. Vi tycker det är lika kul med alla som bloggar om oss!! Tycker att den ljusa sitter som en smäck ;) vi ses! Ia på Factory

    SvaraRadera
  7. Jag tycker att den röda är supersnygg - har stått och fingrat på den men inte provat för jag vet hur det kommer att gå :)
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Tack för kommentarer! Som det ser ut nu har den röda landat på önskelistan fast i den mindre storleken. Ska finnas en färg till, almost black, ser inte ful ut den heller men hade velat se den irl. Intresseklubben antecknar... :o) Kram!

    SvaraRadera