Powered By Blogger

onsdag 10 oktober 2012

Dagens på jobbsökerier & hint om fikadejt på lördag

Ja då hade en dag i jobbsökardjungeln nått sitt slut. Bland annat har jag varit på rekryteringsträff. Företag som söker folk enas i Arbetsförmedlingens regi och under gemensamt tak för att samla cv och prata med intressenter. Och det var mååånga! 40 minuter långa köer... Högarna med lämnade cv antog snabbt formen av ett helt gäng staplade telefonkataloger... Behöver jag säga att det kändes som projekt hopplöst att lyckas fiska till sig ett jobb idag?... Nä, tänkte väl det… Damp in i en butik och pratade med supergulliga tjejen som jobbar där för att få distans i halvtid. Passade då på att ta den ack så viktiga dagensbilden ;o)


Tunika – 4 Love and Liberty, jeansjacka – Odd Molly den med fjärilen baktill (som fortfarande är för stor och fortfarande vill bli swappad, jag har den i storlek 3, vill ha en 1 eller 2, så ni vet…:o)),  skinnjacka, CC jacket Odd Molly, sjal – Odd Molly Sechura triangular knit scarf, multi svarta jeans – Please, pjux – Neosens, mångfärgad tygväska – ett marknadsfynd från i somras.

Förutom den gigantiska folkanstormningen som var ganska sjuk så var det nog ännu sjukare att hela grejen hölls på köpcentrat utanför stan, utan att det var företagen som håller till där som sökte folk. Varför dra arbetslösa fattiglappar till ett köpcentra liksom… för att visa vad vi inte har råd med eller?... ;o) 


Vad jag däremot har råd med är en fika i Malmö på lördag. Som jag, Flipfloppan och Helen tänkte göra till en slags miniträff. Så är det någon som vill haka på så hojta i kommentarsfältet. Eller läs lite mer hos Flipfloppan under morgondagen då hon vädrar ämnet lite bättre. Nu ska jag fortsätta titta på Ink Master Sverige. På tv6, någon mer som kollade, vad tyckte ni?... Peace out & gonatt för idag!

6 kommentarer:

  1. Fina du med färgklicken till sjal :) Jag ställer mej frivilligt på kö till den jackan ska du veta. Den behövs här i norrland - för att hålla Mimmis hjärta varmt.
    Önskar jag kunde vara med på fika men 140 mil enkel resa avverkas inte i en handvändning./K

    SvaraRadera
  2. Hörde om den mässan då det är lite i min bransch. Lärcentrum ville vara med men fick inte. :p

    Fika låte rhur mysigt som helst men just denna helg kan jag inte. Hänger gärna på en annan gång. Vi borde dock kunna få till en träff bara vi nu när vi bor i samman kommun tycker jag. ;)

    Ha en bra dag i kylan! Kram

    SvaraRadera
  3. I´ll be there *sjunger lite*

    SvaraRadera
  4. Och jag jobbar på lördag tyvärr...så jag kan inte men vi får ta en annan dag.
    Ha det gott idag!
    Kram

    Ps. Hör gärna av dig ang söndag-måndag

    SvaraRadera
  5. Snygging, det är inte så att du vill swappa din skinnjacka ;-) Har en storlek 2 (Nästan Nyskick) om du har en i storlek 3 (ja om den är i bra skick alltså)? Blink!Blink!Blink! ;-)

    SvaraRadera
  6. haha är visserligen i Malmö på lördag men ska gå på en förhandsvisning av en film med mingel efteråt... ja ska få se på den häftigaste film jag kan tänka mig (host harkel fniss) Lilla Anna och långa farbrorn... haha jaja jag har lovat farsan och lille sonen ser fram emot det. Hoppas ni får en fin träff

    SvaraRadera