Powered By Blogger

torsdag 25 oktober 2012

Dagens – som försökte sopa under mattan för en stund

När det känns som ett träningspass i råstyrka att lyfta ner mölkpaketet från hyllan i butikens kyldisk till kundkorgen på golvet. När det känns som ett maraton på snävt åtstramad tid och under pistolhot att gå till affären och tillbaka. När man skakar av köld trots vinterjacka i plusgrader, för att strax därpå tycka att strilregnet är lite skönt då det svalkar ner svettfrossningarna… Då kanske man borde ha stannat hemma och hållit sin feberförkylning i sängen. 
Borde. Inte gjorde. För jag var ju tvungen att shopsa mat. Och hade dessutom ett mission att ta itu med åt en vän. Så jag sopade dåligmående under mattan, försökte i alla fall… och knallade ut på stan. Som inte direkt var en munter syn:


Och det kanske inte dagens stass heller var, den jag bar under vinterjackan:


Trekvartsärmad t-shirttunika – Maison Scotch, underklänning i bomull – Spira, sjal med USA-flagga som jag inte vet märke på, jeans Please, pjux – Primeboots. 

Fast det spelar inte så stor roll, att stassen var fantasilös, i alla fall inte nu. Nu när det är mysdressen på och jag ligger nerbäddad i sängen och förbannar att jag inte fick med mig någonslags choklad hem. Eller åtminstone en liten burk pepparkakor… Attans… 
Men jag fick dock med mig ett paket med en kläd. Ett plagg jag plötsligt fick för mig kanske kanske kunde vara något för mig… Får jag ett ryck att köra kombinationen prova och plåta så dimper det in bild på den sedan. Men Tjing för nu!

4 kommentarer:

  1. Fy för att kämpa sig ut när man inte mår bra! Led med dig när jag läste om din lilla kamp! Låter bättre du är nedbäddad i mysdressen nu, då är vi två!
    Fast lät ju som det kom med något skojigt hem till dig, du får visa när du orkar!
    Friska på dig nu!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Du e snyggo idag igen! Och 1000 tack för hjälpen!! :) Klem och hörs ikväll framför burken.

    SvaraRadera
  3. Krya på dig! Dagens stass var väldigt snygg!
    Kram Kati

    SvaraRadera