Powered By Blogger

måndag 8 oktober 2012

Dagens & den som följde med hem igår


Svart blus - Odd Molly Truelove blouse, skinnjacka - Odd Molly, sjal - Odd Molly även på den, halsband - Unica of Sweden, sleevewarmers - Odd Molly, svarta jeans - Please, gamla pjux & hund - Freja 7,5 år och av rasen phaléne.

Ja det är väl på ett ungefär vad jag har att komma med denna måndag. Som går i fixartecken. Med lite ditt och datt, men som inte riktigt kan stavas som skoj något av det... Japp, lite lågt här i största allmänhet. Därav detta supermenlösa inlägg... Fast kan ju i alla fall försöka liva upp en smula genom att ge svaret på vad som fick följa med hem från lyxloppisen igår. Den här:


För ynka 40 riksdaler, ett oemotståndligt klipp trots att den mest kommer att få färdas med mr Make då den är perfekt rätt size till hans jobbprylar. Intresseklubben noterar... Tjing från tråkigaste tanten!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. WOW vilket klipp! Jag betala en hel del mer för min. Grattis! K

    SvaraRadera
  2. Fin outfit och vilket klipp du gjorde!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Kul med väskfyndet till Mr!
    Du är lika snygg som alltid och en stor inspirationskälla för mig!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Supersnygg väska, jag hade ICKE låtit någon annan ha den, den saken är klar. F Ö har du lika cool outfit som vanligt, klemisar snyggo ;)

    SvaraRadera
  5. Jag gillar ditt halsband. Tokgillar. .)
    kramar

    SvaraRadera
  6. Tack för väskinfo! Det är nog inga fel på min väska. Bara jag som fick lite kopiefrossa här. Och så fick jag för mig att du hade din dinglandes ända ner till höften.....
    Kram och god natt!

    SvaraRadera