Powered By Blogger

tisdag 23 oktober 2012

Dagens – som sköt upp det till imorgon





Mörklila kofta – Odd Molly Cotton embroidered cardigan, skinnjacka – Odd Molly Letherette jacket, powder, Halsduk – Odd Molly Scarf scarf, rose, jeans – Please, kamouflagemönstrade pjux – utåldriga. Freja hund i randig luvtröja från Dobaz. 

Struktur och effektivitet uteblev. Även denna dag. Men jag har i alla fall jobbat på det. I listform. Som är hopplitade och börjar gälla imorgon. För varför börja direkt när det går att skjuta lite på… :o) Men imorgon. DÅ blir det minsann ett kliv in i den där struktureffektiva världen jag suktar efter att få tillhöra. Till dess, eller i alla fall till det blir dags att lägga brillorna på sängbordet och säga hej till John Blund så är det kaffe, chokelabollar, popkorn och tv som gäller. Var rädda om er. Tjing!.

4 kommentarer:

  1. Vafför har bara en av vovvarna fått tröja på sig? ;) Klemis och ni har nog haft bättre väder än vi idag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tröjhunden är alldeles för liten för sin ras och har mindre päls än vad hon ska så därför fryser hon superlätt, därav tröja på henne. Som hon gillar. Andra hunden är en tjockis (min hund...såklart :o)) och har tjock päls så därav att hon inte får tröja.
      Rätt trist väder här, grått och kallt men inget regn i alla fall och det är det viktigaste. :o) Kram!

      Radera
    2. Ok, det får väl duga som förklaring...tyckte bara det var lite orättvist,hahhahha.. ;) Klem

      Radera
  2. Fast det är ju tvärtom, det är superrättvist. För vovve som vill ha tröja får tröja, vovve som inte vill ha tröja slipper tröja... bra va... :o) Kram!

    SvaraRadera