Powered By Blogger

söndag 28 oktober 2012

Rapport från en nerbäddad gnälltant – del 3

Jag höll andan och hoppades. Stenhårt. På att förkylningen skulle vara långt borta när jag slog upp ögonen denna morgon. Förgäves. För den är kvar… med exakt samma symtom som igår, precis samma intensitet. Jävla skit. Liksom. Men det finns ju inte så väldans mycket att göra åt saken direkt. Inte för att jag har några planer på att gilla läget, men acceptera det känns ju ändå som det enklaste… Trots att sängen och jag är rejält skittrötta på varandra vid det här laget.

Så vad finns det då att blogga om när jag har varit stationerad i just bädden sedan jag plitade här sist? Ingenting egentligen. Men om man sänker sina krav till någonstans väldigt nära gränsen ointressant så kan man ändå kasta in ett ord eller två. Så som att jag var superladdad inför ”Så mycket bättre” igårkväll. Har verkligen varit helt såld på de tidigare säsongerna. Men samma känsla infann sig aldrig riktigt nu. Och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför… Uggla är en skön pajsare, Darin ganska cool och Maja likaså, förutom att hon INTE ska sjunga på skånska, för det lät inget bra. Alls… Miss Li däremot, kvällens bästa om vi ska prata i musikmässiga termer. Grym tolkning! Men resten, jag vet inte, jo med tanten vet jag, henne gillar jag absolut inte, dryg, stroppig och alldeles för sminkfixerad :o) De andra var mest bleka. Typ. Vad tyckte ni andra som såg det?

Något annat som också visade sig vara en klar besvikelse var glöggen. Blossa 12. Med ingefära och yuzu. Som shoppades hem för ett tag sedan men testades på riktigt först igår. Som sig bör med russin och mandel. Och många pepparkakor till.


Då Flipfloppan har gjort en klockren recension av den, som jag skriver under på till punkt och prick, så hänvisar jag er dit istället för att efterapa. Ni hittar den HÄR. Själv ska jag försöka Traderaninja lite nu, men vi hörs senare, med fler menlösa rapporter från sjukstugan, om ni nu mot all förmodan vill ha sådana… :o) Tjing!

10 kommentarer:

  1. Haha ja Sylvia är lite dryg. =)
    Gillade Darins tolkning av Stockholm skarpt; vilket ju kan bero på att det är en av mina gavvisar. Både låten och staden.

    Nä glögg ska smaka glögg med möjligen lite cognac i .
    Krya på dig du också! Min mage är något gladare idag och jag har sett insidan av toa i närbild =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite dryg... hmmm... jag tyckte hon var riktigt ruggig, jag blev rädd för henne...
      Japp glögg ska smaka glögg så det lir inga mer konstiga sorter här, får bli en vanlig beprövad härnäst istället. Kram!

      Radera
  2. Miss Li fick mig att gråta. Det är allt jag kan säga. Ja, och KRYA PÅ DIG såklart! Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grät gjorde jag inte men jäkla bra var hon. Kram!

      Radera
  3. Den där glögggen struntar jag i detta år....förra årets chokladversion ännu ej uppdrucken....
    Krya på dig.
    Kram Titti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör du rätt i, ag kommer inte heller att testa fler "konstiga" sorter, det får bli vanlig i fortsättningen, sådan som faktiskt smakar det den ska, glögg. :o) Kram!

      Radera
  4. Hej!
    En på mitt jobb brukar göra egen glögg som inte går av för hackor! Ska fixa receptet och komma igång med det i tid i år.
    Kanske ett projekt för dig med?! Jag delar gärna med mig av receptet om jag kan fixa det.
    Kram och krya på dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA det får du supergärna göra!!! Maken gjorde egen glögg för några år sedan, riktigt galet gott, vet inte var det receptet blev av men om jag skulle hitta det så hojtar jag över det till dig. Kram!

      Radera
  5. Så mycket bättre kommer nog att ta sig....brukar alltid vara lite stelt i början ju! Miss Li är nog den som är med i år för att leverera de häftigaste tolkningarna och det började ju bra!
    årgångsblossan låter jag bli. Vi brukar aldrig dricka upp dem och visserligen är det ju ursnygga flaskor men ändå....
    Ingefära är en favoritkrydda men den är svår när den används till smaksättning "industriellt". kan passa på här att VARNA för strepsils ingefära. Testa inte den! fy fan så vidrig! smakade terpentin!!!,
    Kram och krya på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi får hoppas att det tar sig och att ruggiga tantan skärper till sig... :o)
      Tack för varningen! Jag kan tycka att det är lite störigt att allting ska smaksättas på alla möjliga och uppenbarligen omöjliga sätt nu för tiden. Det var allt vättre förr, när saker var som de ska... :o) Kram!

      Radera