Powered By Blogger

fredag 12 oktober 2012

Odd Molly i provrummet: två redan testade + en till

Jag blev tydligen helt och fullt förvirrat i det där köpcentrat i förrgår. Med jobbsökerier och megamängderna människor. För jag glömde ju bort att jag testade tre Mollysar. På Spirit. Definitivt inte den allra mest spännande provningen eftersom två redan blivit testade i min regi. Fast denna gången i storleken mindre. Och så en som jag varit nyfiken på länge, för det var ett bra tag sedan den uppenbarade sig i butikerna, dock inte i någon av dem jag varit i tidigare. Slutsnackat. Visningsdags: 

Elle blouse, white 999:- Storlek 0

Samma blus i storlek 1, provad i Stockholm 25 augusti

Tyckte 1:an var alldeles för säckig när jag provade den, kunde dock inte riktigt släppa den ur tankarna eftersom den är galet mjuk, enkel och en schysst vardagstop. 0 it is och på önskelistan hamnade den.


Twistme jumper, golden porcleain 1999.- Storlek 0

Samma tröja, färg ruby, storlek 1, provad i Köpenhamn 25 september

Egentligen var det mest en färggrej som gjorde att denna hamnade i provrummet igen. I brist på en 1:a fock det blir 0:an. Kändes som den satt helt okej, men komiskt nog, eftersom jag haft problem att hitta korta tröjor, så är den mindre lite väl kort framtill. Så skulle jag slå till på en Twistme nångång så får det bli en 1:a.


Bystorm slip dress, chalk 699:- Storlek 1 

Jag har underklänningar till förbannelse men tyvärr är de allra flesta för stora nu, därav mitt intresse för denna. Som jag gillade, väldigt mycket. Fast skulle gärna vilja se den svarta också irl. Inget köp nu, men inte omöjligt att den hamnar hos mig vid senare tillfälle. 

Och det var alles för nu. Var rädda om er därute. Ha en bra dag och Kram!

4 kommentarer:

  1. jättesnygga alla tre. Den i mitten har jag ju (i båda färgerna faktiskt) men de andra två skulle mycket väl kunna bli reaspan! Twistme är lite lurig i storlek. Håller med dig att ettans proportioner är bäst på dig.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har börjar förstå att Twistme är lurig, skiljer sig från plagg till plagg typ, trist för då vill man ju helst prova innan köp... Svårt med reaköp... för det är nog vad det får bli för alla tre, om det blir... :o) Kram!

      Radera
  2. Hoppas Twistme jumper hittar hem till dig förr eller senare för den var grymt snygg på dig!
    Kram
    Jeanette (som inte kan logga in på blogger)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag gillat den, mycket men tycker att den är lite dyr. Eller så är det jag som är för pank... :o) Kram!

      Radera