Powered By Blogger

lördag 6 oktober 2012

Gårdagens – som hoppade över att leka frågesport

… för mr Make fick det enväldiga beslutet över huruvida mina förrgårsköpta jeans från Gina Tricot skulle få stanna eller inte. Och som synes blev domen att behålla:


Övriga ingredienser i stassen: vit lång tunika – Spira, skinnjacka – Odd Molly CC jacket, sjal – Odd Molly Tri me shawl, skor - Neosens

Bra det för jag gillar jeansen väldans mycket. Vilket jag kom på efter bara en kort stunds promenixande med dem på stan. Tror mest att jag tvekade för att de är slajmtajta i benen, nästan så det känns som att celluliterna poppar ut, liksom. Då kan man ju kanske ta ett par större tänker ni, och jag provade den varianten också men då var de överdimensionerade upptill, och inte så mycket vidare i benen så jag bestämde att de ska vara så här. Slajmtajta.

Vilka I-landsproblem man kan ha… :o) Kanske var det detta onödiga tänkande som fick mig att tvärslockna i samma veva som klockan skulle slå 20 igårkväll. Eller var det huvudvärken som hållit mig i hårt grepp de senaste dagarna. Oavsett vilket så är jag vaken nu, klockan 04, och hysteriskt pigg… Kanske ska passa på att utnyttja det med lite städning… eller så nöjer jag mig med att fixa till Instagrambilder så jag kan terra er med ett inlägg till snart… Vi får se. Kram!

2 kommentarer:

  1. Här är en till som har varit vaken ett tag och nu är klarvaken. Fin stass och brallorna är skitsnygga på dig! Ha det gott! Kramar

    SvaraRadera
  2. Oj, vad tidigt du vaknade! Men du har ju fått ett ansenligt antal sovtimmar i alla fall.
    Snygg Dagens! Jag gillar dina jeans!
    Ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera