tisdag 16 oktober 2012

Dagens – som försöka peppa igång något avtrubbat


Rosa poncho – en äldre variant av Odd Molly, skinnjacka – Odd Molly CC jacket, almost black, sjal – Odd Molly Firestorm triangular scarf, lite indigo, jeans – Please, svarta pjux – Primeboots, sleevewarmers – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey. 

Det skulle absolut kunna vara min hjärna jag refererar till i rubriken. Insåg jag nu när jag skrivit den. Och lite så är det också, att jag försöker… peppa igång… Men det var dock inte det jag syftade till nu, utan julstädningen som jag drog igång med bullar och brak för ett par veckor sedan. Som av någon outgrundlig anledning (slöhet förmodligen men det känns så whitetrash att skriva så jag sopar det under mattan…)  har domnat av ganska rejält. 
Så för att få till det där peppet så att den kan ta fart igen så gick jag lite igenom boningen tidigare idag. I hopp om att hitta något vi behöver, för nytt är fint och nytt fint är kul att få krydda till det med, och nytt fint att krydda till det med funkar allra bäst i ett nyjulstädat hem… Typ. 
Och jag insåg ganska direkt att vi lider brist på blomkrukor. Ja faktiskt. Vi lider brist på blommor också så det kanske inte är så konstigt, men i alla fall. Och eftersom jag redan hade span på vilka jag skulle shopsa så begav jag mig ut för att shopsa dem (därav att dagens stass blev plåtad i en butik). Som i de här: 


Fick (av ekonomitekniska skäl) nöja mig med två stycken små den här gången men med ett löfte till mig själv att ju mer städat desto fler krukor… Säger hon som var jäkligt less på prylar i lördags.men man kan ju ändra sig, i alla fall lite… Nu över till: alldeles riktigt, julstädning! See you! Kram!

7 kommentarer:

 1. Städa på - krukorna är supersnygga!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Julstädning?! Du är galen kvinna haha. Kan du ta en rejd hos mig också?
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Fina krukor! Julstädning? Näe först ska jag fira Halloween =)

  SvaraRadera
 4. Bra att du kör igång i tid så kan du bara ligga och sippa glögg när de andra far omkring som dårar i december!
  Fina krukor!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Mkt snygga krukor. Jag städar inte, bara plockar undan så det ser städat ut...men jag måste snart ta tag i det. snygg outfit. Som vanligt! Klem

  SvaraRadera
 6. Jag har halva källaren full med krukor! Kom och hämta! Kram

  SvaraRadera
 7. Tack! Jag ska förklara det där med julstädning lite bättre men det blir i ett inlägg senare, kanske idag, kanske en annan dag. Men snart. Kram!

  SvaraRadera