Powered By Blogger

lördag 27 oktober 2012

Rapport från en nerbäddad gnälltant – del 1

På sängbordet hopar sig drivorna av snorpapper i rasande fart, inte så speciellt fräscht men som det är. För det är en sådan dag idag igen, en förkylningsdag. Som sedan i onsdags har eskalerat för varje nytt dygn. Blivit värre. Så idag är det förutom en konstant rinnande näsa även sprängigaste huvudvärken, en igentäppt hals, ihållande hosta och feber på schemat. Fy fan vad det är synd om mig!

Ja jag är gnällig. Allra mest för att idag skulle egentligen ha varit en rolig dag. Med PT-grupp och kompisutfärd till annan stad. Som jag både och har sett fram emot så mycket. Jag vet att det finns de som lider av obotliga sjukdomar och att de faktiskt har det mycket värre men jag kan ändå inte låta bli att bli jäkligt nerstämd av alla bakslag som mitt liv verkar präglat av just nu… :o( 
För så fort jag tror mig se en ljusning i sikte så rycks mattan bort under fötterna på mig… Och då kan jag inte låta bli att undra var man ska hitta ny inspiration till att orka fortsätta så, att vara glad, positiv, bygga upp hopp, för att ändå alltid landa tillbaka i mörka förhatliga dalen igen… Om och om och om igen…

Fast nu blev det lite väl gnälligt, även för mig… För jag försöker ju trots allt att pigga upp mig, vara positiv, en kämpe, hjälte eller what fucking ever av allt det där som förväntas av en… ;o) Just nu genom att bland annat försöka lokalisera ett par Dr Martens som jag kärade ner mig i när jag bläddrade modetidning nyss. Dessa..


… med nitar på. Ännu inget napp så jag plöjer vidare ett tag till… samtidigt som jag fortsätter att bygga torn av snorpapper på sängbordet… Så peace out för nu!

6 kommentarer:

  1. Och så finns det folk som är magsjuka - som jag. ;)
    Stackars oss säger jag.
    Skulle ju jobbat inatt också.

    Trist med dalar men jag har lärt mig hur man i alla fall planar ut dem och jag delar gärna med mig av hur vid tillfäle.
    Kram och Jay skickar slick på näsan (ja alltså inte han du inte känner utan den fyrbente)

    SvaraRadera
  2. Usch vad jobbigt! Man får tycka synd om sig när man är sjuk tycker jag - det gör jag :) Har också åkt på något...Vill inte!!! Kör med piller, te och nässpray och så slog jag till med något hälsokosttjotafräs som tydligen ska vara bra för förkylningar, Kaloba heter det. Här ska banne fajtas förkylning. Får se vem som vinner (jag eller förkylningen):)) Kramar och krya på dig!

    SvaraRadera
  3. Stackars dig! Så klart du ska gnälla lite. Det har man lov till vid sjukdom!
    Kram och krya på dig!

    SvaraRadera
  4. Krya på dig...och man får gnälla.....inta alltid lätt att vara positiv i ur o skur...
    Kram Titti

    SvaraRadera
  5. Vännen..det är verkligen inta alltid lätt att "spela glad o pigg" är man mår riktigt skt!! Fråga mig som erfaren "gammal räv".. Visst, det går ett tag men ofta brister det någonstans på vägen, vet ju om tex om att jag sårat några inne på bloggandia.mvet också att det verkligen inte är "jag", vilket gör mig om möjligt än mer ledsen. Samtidigt anser jag att man både som bloggare o läsare någonstans har sin rätt att 'pysa ut'..!!! Jag har varit expert på detta område under många långa år, men numer säger/tycker jag vad vill, vilket jag numer kräver mig kunna skriva som en 50+ som jag är.. Så kort o kort, skreiv hur du känner för o skit i dom som inte kan det!!! Dom är inte vatten vårda..
    Lider mig dig eftersom jag vet v erfarenhet hur det är att vara sjuk! Du har all rätt i världen att gnälla o tycka synd om dig själv!!! Dessutom har du ju en egen blogg att spy ut din galla i..
    Var rädd om dig, tand om dig!! Många säger men kan inte stå för det, det gör iallafall jag!!
    KRAMAR!!

    SvaraRadera
  6. Tack som fan! Och en hel hop kramar!

    SvaraRadera