Powered By Blogger

tisdag 30 oktober 2012

Statementprovning på Lindex & Dagens stass i repris

När Titti visade lite av dem hos sig för några dagar sedan så blev jag lite nyfiken. Och knallade därför inom Lindex idag. För att spana in deras ganska nysläppta kollektion Statement style. Fem plagg åkte med in i provrummet. Och när jag stod där inne och kastade av och på dessa ovandelar så kände jag att det var statement på dubbla plan. För min egen del som ett never ever att jag skulle kunna börja shopsa mina kläder i en kedjebutik. Som en äckligt jävla bortskämd kläddiva… En riktigt pinsam sådan... 
Men vid första anblicken så tyckte jag att plaggen såg ganska billiga ut, så det var den känslan jag drog med mig genom hela provningen. Som var lite feberkryddad och stressad då det var kö till provrummen och dessutom hade jag röster av två gapiga kärringar i hytten intill ekandes i skallen på ett obehagligt sätt hela tiden. Ja jag skyller min dumhet lite på det. För när jag kom hem och tittade på bilderna så är det ju inget fel på de kläderna. Alls! De kanske inte riktigt är jag?... Fast all världens designers kanske nödvändigtvis inte behöver skapa enbart för mig… ;o) 
Ni får gärna berätta vad ni tycker om plaggen. Att sedan jag är ful och kanske för fet, kanske för smal, har ju blivit anklagad för både och så det är inte så lätt att veta hur min dagsform tolkas... och att jag har feberglansiga ögon och taskig frisyr och allt det där kanske ni kan bortse från... Okej? Då kommer provningen:



Svart linne med pärlor och strasstenar. Storlek 36. Pris 299:-


Svart ärmlös topp med handsydda paljetter och pärlor fram. Storlek S. Pris 199:-



Vit ärmlös blus med olikfärgade glasstenar framtill. Storlek S. Pris 199:- 


Svart peplumtopp i spets. Storlek S. Pris 149:-



Kort, pärlbeströdd kavaj i öppen modell. Storlek S. Pris 899:-

Mer om dessa plagg och andra i samma kollektion hittar ni om ni klickar HÄR. De plaggen jag, välklädda superdivan själv… ;o) (ja, jag skäms...) bar denna dag har jag redan visat en glimt av i förra inlägget, men då jag fick frågan om jag inte kan skriva ut vad kläderna jag har på mig är så kommer min dagens stass i repris här, direkt följt av ingrediensförteckningen.


Blus – Odd Molly Multi anglaise ldt blouse, vintage dark grey, kofta –Odd Molly Timeout wrap cardigan, dark blossom, döskallehalsband – Rock by Sweden, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, jeans – Please, bälte – urgammalt och saknar märke, jacka – mörkgrå Odd Molly parker coat (som den kanske heter…), sjal – Odd Molly Cascais, multi, svarta pjux – Primeboots, tygväska – ett marknadsfynd från i somras. 

Det var alles för den här gången. Kom precis på att jag helt glömt av att ägna minsta tanke åt fotoutmaningen, min dag i tre bilder… Men får se vad som fastnat i Iphonen under dagen så jag kanske kan återkomma med ett hopfuskat sådant inlägg lite senare. Men Tjing för nu! Take care därute!

7 kommentarer:

  1. Jag tycker de var snygga på dig!
    Jag gillar LIndex kläder. Tycker de har mycket bra bas. Jag har dessutom köpt ett par helt underbara Baggy jeans där. Bra att mixa upp min egen "diva" garderopb med. Man är ju liksom inte gjord av stålar.

    kram på dig!
    (Och sluta var sjuk hela tiden. Du får säga åt bacillena på skarpen. Kan ju inte vara kul! Krya på dig i massor!)

    SvaraRadera
  2. Mycket snyggt, men nummer 2 och 4 tyckte jag var snyggast på dig:)
    Krya på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Top nr 2 tyckte jag var riktigt snygg på dig.
    Men jag vet hur det är det där med att försöka hitta ett annat märke...

    SvaraRadera
  4. Du klädde mycket bra i jackan ....i motsats till undertecknad!!....Kram Titti

    SvaraRadera
  5. Jag tycker faktiskt Lindex har mycket snyggt nuförtiden. Förr skulle jag ALDRIG satt min fot där men det har förändrats och jag ser mycket fint där och inspireras av deras reklam. Jättefint alltihop du provar. Kavajen var jag lite sugen på och en peplumtop måste bara få hamna här i höst. Linnena är ju perfekta party-linnen :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Vi är nog alla bortskämda som pysslar med våra Mollysar.. Fast jag tycker som många andra redan skrivit, Lindex har nog blivit bättre! För flera av topparna o kavajen du provade ser ju inte dumma ut alls..snarare tvärtom, riktigt snygga!
    Dessutom är det kul blanda upp kläderna lite än bara springa runt i Mollysar..
    Hoppas solen skiner på dig idag igen!
    Kram

    SvaraRadera
  7. TackTack för era kommentarer! Jag satt och spanade Lindex hemsida efter jag varit där och det känns faktiskt som att de har en hel del fint. Kul! Tycker jag som blir alltmer trött på Odd Mollys priser... Kram på er!

    SvaraRadera