Powered By Blogger

fredag 19 oktober 2012

Om att inte ha kommit längre än så här


Inser att jag skulle behöva måla om köksluckorna… de var vita, blev svarta och har nu övergått till flammigt whitetrash, ser ju förjävligt ut. Tänker jag medan jag käkar frukost. Japp, NU… För jag har inte kommit längre än så här idag. Till att loda ut i köket med mina vinststrumpor och ryckt fram knäckebröd, ägg och yoghurt ur gömmorna. För jag har sovit bort hela förmiddagen, vilket inte hänt sedan 80-talet. Känns det som. 
Anledningen heter en begynnande förkylning. Med ont i halsen, kroppen, skallen. Inte bra. Alls! För imorgon börjar PT-grupp och jag tänkte bevisa för mig själv att jag minsann har en hel massa fitnessgener i mig. Väl dolda men där… 

Men man ska inte måla fan på väggen har jag hört så jag hoppas det där onda rusar iväg till dess. Kanske funkar det med städning. Eller en långvovvenad i skogen. Kanske skräms basiluskerna på flykten av att dra igång lite bakning, eller rödbetsbiffstillverkning. Kanske är receptet en sväng till köpcentrumområde för att införskaffa en ny ugn, så jag även kan baka. Eller göra de där rödbetsbiffarna… Men först ska jag äta klart min frukost… Tjing!

8 kommentarer:

  1. KRYA PÅ DEJ! KRAM!

    SvaraRadera
  2. Du behövde helt enkelt sova ut!! Lyssna på kroppastollen som jag säger, fniss..
    Allt det där man borde göra men aldrig blir av utav olika skäl, låt det vara ett tag till o ta hand om dig istället! Inte roligt alls om du blir sjuk men blir du sånär du snart pigg igen, hoppas jag! Min lista är hur lång som helst, längre än bron..
    Söta strumpor förresten, vunnit dom är ju ännu bättre!
    Var rädd om dig nu!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vännen! Det går så mycket upp och ner med det där förkylningseländet, ena dagen mår jag skit, nästa bra, sedan kass igen... Hade varit bättre om det brutit ut eller helst såklart försvunnit. Ja jag är lite kär i strumporna och visst är det extrakul med något man vunnit. Jag är alltid lite extraglad för just de sakerna. Kanske lite knäppt...:o) Kram!

      Radera
  3. Skönt att dröna lite ibland faktiskt.=)
    Och då är vi två som ska bevisa: Träningskort inhandlat idag!
    Här ska power-yogas och simmas och spinnas och en massa annat.
    Skön fredagskväll vännen och krya!

    SvaraRadera
    Svar
    1. BRA!!! KUL!!! Då får vi hålla varandra lite i öronen nu då, så vi verkligen tränar också. ag har ju haft en tendens att förtränga att jag har ett gymkort den senaste månaden... :o) Kram!

      Radera
  4. Bra att sova - hoppas att förkylningen försvinner bums!

    Ha en fin fredag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det går upp och ner med det där, just nu mår jag bättre, och har sovit hyfsat så det kan ju vara att du har rätt. :o) Kram!

      Radera