tisdag 16 oktober 2012

Om vad mitt möte tidigare ikväll handlade om

Jag hintade igår. Att jag skulle på en sak nu ikväll. Nu har jag varit på den. På saken, som var möte inför den sex veckor långa PT-gruppen jag ska vara med i på ”mitt” gym. Med start på lördag. Sex veckors hårddrillning i träningsland. Vilket jag känner är just exakt precis vad jag behöver. Ja lätt att säga nu innan det har börjat, nu när jag sitter i sängen framför tv´n med popkorn och en massa Ritterchoklad… Som jag inte bara tittar på om man säger så… Och det är just det där. Mitt galna godis- och skräpmatsberoende. Riktigt överdrivna frossande.


Som jag tänkte byta ut till i alla fall ett något mer fitnessrelaterat beteende. Igen. För att återgå till ett tillstånd av må bra. Och! En del också för att jag har blivit lite utmaningsfixerad under det här året. På det sättet att jag vill testa mig själv och mina gränser. Vilket är betydligt roligare när det är något jag inte tror jag klarar, eller orkar för den delen. Inte riktigt lika adrenalinkickande att slå sitt eget rekord i hur många pepparkakor som kan lämna burken och nå min mage inom loppet av fem minuter. Liksom...
Men jag tänkte inte tjata så mycket mer om det just nu. För kudden (eller om det är chokladen…) kallar. Ja det drar alltså inte igång förrän på lördag (så det gäller att passa på hehe…) Eller imorgon om man räknar invägningen men det gör jag inte, inte just nu i alla fall… Och om jag känner mig själv rätt så kommer ni att få höra om detta till leda framöver i alla fall så to be continued och God natt för idag!

8 kommentarer:

 1. Häftigt! och jo tjata lite till om det. Häftigt ju och så kanske det smittar över nätet lite till mig så jag kommer igång... så tjata på du!
  <3 :-):-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :o) Då kan du räkna med tjat! Kram!

   Radera
 2. Oj! Låter som nåt jag med skulle behöva......kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tror det kan bli riktigt bra, bättre än vad jag trodde, men det visar sig och jag rapporterar. Såklart :o) Kram!

   Radera
 3. Pepp! Och jag vill höra allt såklart.
  <3
  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får jag försöka fixa det. :o) Kram!

   Radera
 4. ..ja vad säger man liksom.. DU är SÅ härlig - och fantastisk med vad du skriver..självdistans..mänslighet..allt man själv vill stå för - men DU skriver det liksom..TACK - jag är SÅ glad att jag kan få "snika" in hos dig och läsa allt jag själv inte vågar blotta i mitt eget liv../Tack - tusentack - du är min stjärna för lång tid framöver - må inget släcka din stjärna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TackTack söta!!! Dina ord betyder mycket! Kram!

   Radera