Powered By Blogger

torsdag 25 oktober 2012

Inte bara min förtjänst utan troligen mest Leifs

Lovade ju att avslöja vad det blev av min spontana bakrond idag. Och även om jag redan har gjort det i kommentarsfältet så upprepar här. Men nu även i bild:


Inte ett dugg snygga och dessutom ganska ojämt gräddade men attans vad goda! Så pass att jag är inne på att slurpa i mig en tredje just nu… Jag kan tydligen lyckas med något här i livet… ;o) Fast det är inte bara min förtjänst utan troligen mest Leifs. Eftersom det är han som har totat ihop receptet som jag (för en gång skull) följde till punkt och prick. Ni hittar det HÄR
Och så tycker jag det är kul att baka bullar så kanske lite därför de blev bra också. För jag tror ganska mycket på att man är lite bättre på det man tycker är roligt, än det man tycker är trist och drygt. Typ. Vad tror ni? Peace out för idag!  

8 kommentarer:

  1. Mmmm ser gott ut.....Kram Titti

    SvaraRadera
  2. det man tycker är roligt, har man ju en tendens till att göra ofta och då blir man bra på det. Djupt imponerad iaf och de är inte fula någonstans! Klem (ja, jag ska gå och lägga mig nu)

    SvaraRadera
  3. Hahaha jag missade helt saffranet :)) Jag har mailat dig om traderadåren.
    KRAM!

    SvaraRadera
  4. Mmmm de ser jättegoda ut! Hoppas du kryat på dig lite. Kramar

    SvaraRadera
  5. Såklart, du nämnde ju lussekatter för ett tag sedan! Då gjorde du nämligen mig väldigt sugen här också, har inte bakat några än men det kommer helt säkert inom kort. Så smaskens det är med nybakade lussekatter!
    Visst blir man bättre på saker man tycker är roligt att göra, eftersom som vi oftast då väljer bort det tråkiga. (o i princip vägrar lära sig..det finns ju gränser..)
    Svarta kavajen satt som en smäck på dig! Tyckte du var snygg i den som du visade, med ngt enkelt under bara! Riv runt lite i garderoben så hittar du säkert en del som passar.
    Hoppas din fredag blir bättre än i går! (själv ligger jag fortfarande rätt pall..)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Man är inte bara lite bättre - man är urbäst på det man tycker är roligt! =)
    Och det viktigaste är hur bullarna smakar än formen.

    SvaraRadera
  7. Gud vad gott med lussebullar! Ska nog baka i helgen:) Jag gör mina som vanliga bullar och har mandelmassa i. Göttigött! Kram

    SvaraRadera
  8. Tack som fan snyggingar! Kram på er!

    SvaraRadera