torsdag 18 oktober 2012

Torsdag by Instagram – noll kul, det bästa & på begäran

KitchBambi är tillbaka på benen efter en tid i höstdeppsdvala. Och det var jag ju såklart tvungen att fira. Med att tota ihop ett collageinlägg från små sekvenser av denna dag. Som började med att jag småfixade och hängde med djuren i boningen. Kallade det för laddning inför dagens lunchnöje. Ett pass bodypump. Som jag trodde skulle bli hur kul som helst eftersom det är mer än en månad sedan jag gav mig i kast med just den träningsvarianten. Men! Det gick rent ut sagt jävligt kass. Noll ork, noll inspiration, noll motivation… Noll kul! 

Så då fick jag ju skoja till det på något annat sätt. Vilket blev genom att shopsa mitt favoritbröd; danskt rågbröd. Från konditori Athen som har det bästa. Så vet ni det, ni som ämnar köpa bröd i Helsingborg… :o) 
Därifrån hoppar denna Instagramstory ett par timmar fram i tiden. Till klockan 16någonting. Då ljuset bestämde sig för att börja dra sig ifrån denna lilla håla för idag. Jag hann i alla fall skyltfönsterspana och göra ett uselt fotoförsök på ett av mina största villha. Kakformen i Eiffeltornformat. Runt 25-30 centimeter lång och bara precis helt underbar. Vilket tyvärr inte prislappen är. 340 pix, för en kakform! No way liksom… :o( 
Något som jag däremot redan har och som jag fick en förfrågan om att visa i lite mer detalj på trycket är tröjan från Maison Scotch som ingick i min dagens stass. Därav att just den bilden kom med på ett hörn här. 

Sista knäppet hamnade här eftersom popkorn ingick i min kvällssupé. (förutom de som Muffin hann roffa åt sig, jäkla snabb katt det där, i alla fall när det gäller ätbara ting, och hon är helt galen i popkorn…) Det, Ritterchoklad och pepparkakor var min middag… Fitnessrelaterat så det skriker om det… ;o) Fast det fick liksom bli så, när ugnen visade sig ha gått i graven, mysstassen var nypåtagen och jag därmed inte orkade svida om igen för att bege mig till Ica med någonslags ny matidé som inte innefattar en fungerande ugn… 
Och så var det liksom med det. Med den här dagen. Som nu är ett avslutat kapitel. See you imorgon om ni känner för det. Tjing!

6 kommentarer:

 1. TACK för tröjbilden!!! Jag lyckades Googla och hitta den så snart har vi samma. :) K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så lite så. Vad kul att du hittade den! Kram!

   Radera
 2. Godmorgon,
  Du är underbar, får mig att fnissa högt! Mina fyrbenta tittar frågandes på sin matte, haha..
  Å du, man kan inte vara på topp jämnt! Du är snart i form igen! Popcorrn o pepparkakor är helt i min smak!!
  Idag skall de faktiskt bli upp mot 18+, det du! Nästan sommarvärme, inte illa så säg..
  Hoppas din dag blir fin för dig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. :o) kul om jag får dig att fnissa, det gör mig glad! :o) Jag börjar misstänka att det där att vara på topp nog inte är min grej haha... 18+ är inte fel alls, ingen koll på vad det kan tänkas vara här idag, inte varit ute än... men hoppas såklart på något liknande här. Kram!

   Radera
 3. Älska rågbröd. Och popcorn...alla bra saker på en gång liksom och jag inser att jag måste gå till affären strax.
  Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är nog till och med så att man skulle kunna leva på enbart rågbröd och popkorn, eventuellt lite trist i längden bara... ;o) Kram!

   Radera