Powered By Blogger

måndag 1 oktober 2012

Måndag by Instagram – från stjälphjälp till skrivhjälp






Inledde dagen med ett städpass. Muffin hjälpte till, blev kinkig när jag kallade det att stjälpa till så då gick hon och la sig istället. Eller om det var som hon deckade av överaktivitet… fast hon höll ett halvt öga på vad jag gjorde i alla fall. Så det blev rätt, liksom… De andra katterna är mest störda över att det stökas runt i deras boning. Jävla sätt att eliminera deras smuts- Typ.
Spanade sedan in blomkålsblomstren under vovvenad, nästan lika knasiga som FiFi hund i sin munkiströja med luvan över huvudet. Och kanske mr Makes vaxade mustasch också men det säger jag inte högt för då kanske han också blir kinkig… ;o) Ajax skiter dock i det mesta och nosar sin egen väg.
Dagens stass blev min nya bästa kompis, munkiströjan som det finns en stor risk för att jag flyttar in i permanent. Vill liksom inte riktigt ta av den när den väl åkt på. Riktigt schysst på en förkyldfrusen tant. Och snudd på nästan lika schysst var det när jag kom på att jag har ett ex av tidningen Skriva hemma. Som dessutom vänder sig direkt till mig, ”skriv boken i vinter”. Ja då är det väl bara att göra det då… ;o) Fast inte idag för nu tänkte jag hålla kväll framför tv´n istället. Med kaffe och chokela… Så hej på er! Och Take care därute!

1 kommentar: